Η κριτική των ποδοσφαιριστών στην άλωση του ΓΣΠ

Βαλβέρδε: Κέρβερος ο Γάλλος πορτιέρο που καθάρισε σωρεία μπαλιών στην περιοχή του, ενώ πιστώνεται την αναχαίτιση του Χριστοφή μετά από κάθετη πάσα του Εφραίμ.

Άντιτς: Έχει σπάσει όλα τα κοντερ ο δεξιοπόδαρος αμυντικός αφού καταπίνει χιλιόμετρα με τον ίδιο ρυθμό και τρόπο που κατάπιε τον Εφραίμ ο οποίος αποτέλεσε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος.

Κόλιν: Εν αντιθέση με άλλες φορές επωμίστηκε το μαρκάρισμα του αντίπαλου φορ και όχι τον ρόλο σκούπας δίπλα από τον παρτενερ του και τα πήγε εξαιρετικά περιορίζοντας τον Άλβες.

Ίλιτς: Ευτυχώς η εμφάνιση με την Αλκή φαίνεται να αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα και έτσι ο δυναμικός αμυντικός έκανε τα γνωστά κοψίματα, εννίοτε και σλάλομ στο αντίπαλο μισό.

Σιέλης: Συνάντησε δυσκολίες στην αρχή του αγώνα με τον γρήγορο Χριστοφή, αλλά αν και κιτρινίστηκε νωρίς έκανε ανασύνταξη δυνάμεων και σκέψεων και πιστώνεται σημαντικά κοψίματα με κεφαλιές στα τελευταία λεπτά.

Σπατάτσιο: Φρόντισε να απεγκλωβιστεί γρήγορα από τα μαρκαρίσματα και την αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων στην μεσαία γραμμή και βοήθησε τόσο επιθετικά με την μαεστρική εκτέλεση κόρνερ, όσο και αμυντικά.

Λαμπάν: «Merci» είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στον αρχηγό ο οποίος δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μπήκε στην μηχανή του χρόνου παρουσιάζοντας αξιοζήλευτη αγωνιστική σταθερότητα και προσόντα που μας παραπέμπουν στους ομίλους του Champions League.

Λαβόρδε: Ξεκίνησε δυναμικά αλλά μετά την κίτρινη κάρτα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν φλύαρος υστερώντας στην τελική πάσα, εντούτοις βελτιώθηκε στην επανάληψη συμπαρασύροντας μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα.

Κάλβο: Άλλη μια ασίστ στο ενεργητικό του Ισπανικού ζογκλερ ο οποίος κλείνει στόματα με τις πάσες ακριβείας εντός αντίπαλης περιοχής.

Ρέζεκ: Σταθερή αξία ο Τσέχος φορ με πολλά τρεξίματα, πάμπολλες κερδισμένες μονομαχίες και μια εμβληματική φυσιογνωμία στην γραμμή πυρός που έφτασε αισίως τα 12 γκολ.

Ινζχάγκι: έκλεψε αναμφίβολα την παράσταση από τους συμπατριώτες του στο αντίπαλο στρατόπεδο στέλνοντας δις την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα μετά από εξαιρετικές τοποθετήσεις στα αντίπαλα τετράγωνα

Οκκάς: Πρόλαβε να κερδίσει κάποια φάουλ εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του ενώ προσπάθησε να αποτελέσει ασπίδα των συμποδοσφαιριστών τους στις αψιμαχίες που δημιουργούσαν οι γηπεδούχοι.

Οχαγιόν: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ρονκάτο: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ