Η εντεκάδα με Δόξα

Εντεκάδα ΑΠΟΕΛ ετοιμάζει για τον σημερινό αγώνα ο Ρόνι Λέβι, καθώς λόγω των απουσιών, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να στήσει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ακριβώς όπως και στον αγώνα της Λευκωσίας πριν μερικές εβδομάδες. Ο Ιτζάγκι επανέρχεται από τον τραυματισμό του με τον Αλέξα να «παίρνει» την θέση του Ισραηλίτη, ενώ στην 18άδα βρίσκεται και ο Λαμπάν για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες, το ίδιο και ο Βαλεντίνος Σιέλης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάστρου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ίλιτς – Ζόρζε. Αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Άντιτς και δεξιά ο Κόλιν, με απομακρυσμένες πιθανότητες να δούμε Σιέλη αριστερά και Άντιτς δεξιά. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Σκοπελίτης και δίπλα του με οργανωτικές οδηγίες, ο Σπαντάτσιο. Λαβόρδε και Κάλβο θα βρίσκονται στα δύο επιθετικά άκρα, ενώ Ρέζεκ και Ιτζάγκι θα εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λέβι θα παρατάξει και σε αυτό το παιγνίδι την ομάδα με 4-4-2, καθώς του βγήκε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου η Μεγάλη Κυρία είχε τον έλεγχο των αγώνων ενώ έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, τις περισσότερες εκ των οποίων σπατάλησε όμως.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ