ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατέθεσαν στην Αστυνομία Αλέξα και Ρονκάτο!

Το Ανόρθωσις24, εδώ και μέρες, έλαβε την πληροφορία ότι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και συγκεκριμένα οι Εβάντρο Ρονκάτο και Νταν Αλέξα, κλήθηκαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Αν και αποφασίσαμε να μη δημοσιεύσουμε την πληροφορία πριν το παιχνίδι με τη Δόξα, εντούτοις, εφόσον έχει προκληθεί μια μικρή αναστάτωση στον κόσμο μετά την ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., θα δώσουμε την πλήρη εικόνα: Πολίτης, υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου σχετικά με τραυματισμό του στο παιχνίδι Ανόρθωσις-Ομόνοια, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να μπορεί να στοιχειοθετηθεί καταγγελία – χαρακτηριστική ήταν η ατάκα αστυνομικής πηγής “δεν έχει υπόθεση” – φαίνεται ότι κάποιοι τραβούν τα νήματα για να δουν μέχρι ποιου σημείου μπορούν να τεντώσουν. Αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούνται, ήταν να κληθούν οι Αλέξα και Ρονκάτο την περασμένη βδομάδα στο Τ.Α.Ε. Λάρνακας, για κατάθεση, ενώ θα επανακλητευθούν και τις επόμενες ημέρες.

Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο η υπόθεση να πάρει συνέχεια και ιδιαίτερα να βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες. Είναι όμως χαρακτηριστικό του τρόπου που λειτουργούν κάποιοι και των μεθόδων που μετέρχονται – θεμιτών και αθέμιτων – προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Τις απαντήσεις θα τις λαμβάνουν βέβαια δυνατά και καθαρά στο μοναδικό χώρο που μιλούμε εμείς: στο γήπεδο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ