Η διοίκηση κομμάτι από μας

Ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου στις εξέδρες που φιλοξενούνταν οι οπαδοί της ομάδας μας και δει πλησίον από το πυρήνα των οπαδών, τους μαχητές.

Η διοίκηση προσπάθησε και κατάφερε σε συνεργασία με τον προπονητή μας να ενισχύσει σημαντικότατα την ομάδα και από κομπάρσο του πρωταθλήματος να την αναγάγουν σε πρωταγωνιστή και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θα μπορούσε κάνεις να πει ότι το κάνουν για να κερδίσουν τον κόσμο, αλλά αυτό αναιρείται από το γεγονός ότι και πέρσι ήταν στα πέταλα μαζί μας, όταν η ομάδα πελαγοδρομούσε.

Εν αντιθέσει με διοικήσεις άλλων ομάδων που επιλέγουν τα επίσημα θεωρεία των γηπέδων έχοντας όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ για να παρακολουθούν τους αγώνες , όπως επέλεξαν Ερωτοκρίτου και  Γεωργίου του ΑΠΟΕΛ για  να δουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ που παρευρέθησαν στα θεωρεία του ΓΣΠ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι δικοί μας είναι στα καθίσματα, στο κρύο, στις βροχές ή στις ψηλές θερμοκρασίες όπως οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας.

Γι αυτό ξεχωρίζουμε από τις άλλες ομάδες διότι από τα ψηλότερα στρώματα της ομάδας (πρόεδρος και διοίκηση) μέχρι τα χαμηλότερα (ο 15χρονος που ξελαρυγγιάζεται) είναι όλοι ένα και μαζί στην εξέδρα. Αυτό δίνει το αίσθημα ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά  και όσο διαρκεί αυτό κάνεις δεν μπορεί να μας πειράξει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ