Ευχαριστίες στον κόσμο από την επίσημη Ανόρθωση

Με ανακοίνωσή της, η επίσημη Ανόρθωση ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο ΓΣΠ και υποστήριξε την ομάδα, ενώ κακίζει την ασφάλεια του γηπέδου για τα πολλά αντικείμενα που ρίχθηκαν στον πάγκο μας. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ευχαριστεί άπαντες που είχαν συνεισφορά στη χθεσινή νέα μεγάλη νίκη της ομάδας μας επί της Ομόνοιας με 3-1 στο ΓΣΠ. Πρώτα και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ που μας χάρισαν μία ακόμη επιτυχία στο δρόμο που όλοι έχουμε χαράξει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι όποιες επιτυχίες δεν μας εφησυχάζουν, δεν μας παραπλανούν αλλά μας κάνουν πιο σοβαρούς και προσηλωμένους γιατί το πρωτάθλημα είναι και μακρύ και δύσκολο και γεμάτο παγίδες και εμπόδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ανόρθωσης και ειδικά στους 3,300 που βρέθηκαν χθες στο ΓΣΠ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη δύναμη και τη στήριξη που δίνουν στην ομάδα. Μπράβο και στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ που πάντα πρωτοπορεί. Σας θέλουμε όλους κοντά στην ομάδα, ηθικά και οικονομικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι διανύουμε. Πιο δυνατούς, πιο ενωμένους, πιο συσπειρωμένους, μόνο έτσι θα φτάσουμε στον τελικό μας φετινό στόχο.

Την ίδια ώρα θέλουμε να αποφεύγονται οι όποιες ενέργειες δεν συνάδουν με το όνομα και την ιστορία του Σωματείου μας. Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε το Σωματείο και την ομάδα μας από πρόστιμα αλλά και πιθανή τιμωρία της έδρας μας με ενέργειες όπως ρίψη αντικειμένων, κροτίδων, καπνογόνων και οτιδήποτε άλλο δεν συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη αλλά και αυτά που πρεσβεύει η Ανόρθωση.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε θιγμένοι και ενοχλημένοι από τη στάση του τέταρτου διαιτητή Μάριου Τσαγγάρη (εξετάζεται το ενδεχόμενο να καταγγελθεί), της Αστυνομίας αλλά και της ασφάλειας του σταδίου που δεν  προστάτευσαν τον πάγκο της ομάδα μας που δεχόταν συνεχώς αντικείμενα. Εν κατακλείδι στέλνουμε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι η οικογένεια της Ανόρθωσης, διοίκηση, ομάδα και κόσμος είμαστε και θα παραμείνουμε «ένα» για να φέρουμε τη «Μεγάλη Κυρία» εκεί που της αρμόζει, στην κορυφή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ