Ερωτηματικό η ενδεκάδα

Γρίφος είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρόνυ Λέβι σήμερα με την Αλκή. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Αλέξα, Ιτζάκι, Βαλβέρντ και Λαβόρδε  όπως επίσης και η πρόθεση όπως εκφράστηκε δια στόματος Σίμου Ταραπουλούζη,  ότι θα  ξεκουραστούν  ποδοσφαιριστές με πολλά λεπτά συμμετοχής . Με βάση τα πιο πάνω ασφαλή πρόβλεψη για ενδεκάδα δεν μπορεί να γίνει.

Πιθανή είναι η παρουσία του Κόλιν ως κεντρικού αμυντικού, καθώς με τον  Ζόρζε τιμωρημένο  και τον  Αλέξα παροπλισμένο, ο Ολλανδός  είναι η μόνη έμπειρη επιλογή που θα έχει στην διάθεση του ο Λέβι για το ματς πρωταθλήματος,  οπόταν ίσως τον δοκιμάσει από σήμερα στη θέση αυτή. Στην περίπτωση που θα συμβεί το πιο πάνω, τότε πιθανή θα είναι και η επιστροφή του Σιέλη στην ενδεκάδα για να καλύψει το αριστερό άκρο. Δεδομένη θα είναι η παρουσία του Ζόρζε στην ενδεκάδα καθώς έδειξε πως χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του έτσι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πάρει. Ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα ξεκουραστεί ο Άντιτς καθώς είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής.

Ανακατατάξεις πιθανώς να έχουμε και στην μεσαία γραμμή, με τον Σκοπελίτη πρώτο φαβορί για ξεκούραση και τον Οχαγιόν να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή αναμένεται να πάρει μετά από πολύ καιρό λόγω τραυματισμού και ο Βίνσεντ Λαμπάν, το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός και να μείνει στον πάγκο ο Σπαντάτσιο φαντάζει απομακρυσμένο κυρίως λόγω μη ετοιμότητας του Γάλλου.

Ο Εβάντρο Ρονκάτο φαντάζει ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Λαβόρδε στην ενδεκάδα. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον  Ζούλα βασικό αντί του Ρέζεκ, ο Οκκάς όπως και στο ματς κόντρα στο Παραλίμνι προορίζεται για αντι-Ιτζάκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ