«Βλέπουμε πλέον την συνέχεια»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα. Ανέφερε πως ήμαστε περήφανοι για την ομάδα μας για το πάθος που έβγαλε ακόμη και με 10 ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως πλέον βλέπουμε την συνέχεια. Αναλυτικά:

«Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε που ήταν ο στόχος της ομάδας και μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου που δημιούργησαν ένα επιπλέον κίνητρο. Την ίδια ώρα είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα ολόκληρο ημίχρονο και όμως βγάλαμε πάθος, πιέσαμε τον Απόλλωνα και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Παρά την ισοπαλία διατηρούμαστε στο +6 και βλέπουμε πλέον την συνέχεια» ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξάνδρου.

Όσο για το ότι ήταν το πρώτο παιγνίδι που δεν σκοράραμε, ανέφερε:

«Είναι ένα στατιστικό στοιχείο που ενδιαφέρει, όπως επίσης άλλο ένα στοιχείο είναι ότι στα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Το ευχάριστο είναι ότι δεν μειώθηκε η διαφορά»

Αναφέρθηκε επίσης στην αστοχία που είχαμε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε:

«Δεν ήμασταν εύστοχοι, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν μας ήθελε η τύχη, είχαμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο όμως παρά το γεγονός ότι παίζαμε με αριθμητικό μειονέκτημα κλείσαμε τον αντίπαλο, και αυτό λέει κάτι όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας μας».

Για την διαιτησία, τόνισε πως δεν είναι μόνο κάποιες φάσεις που διαμαρτυρόμαστε, είναι και κάποια άλλα θέματα. «Όμως βάζουμε τελεία εδώ», ανέφερε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ