Pablo Brandan ο υποψήφιος αριστερός μπακ

Μπορεί ο Δεκέμβρης να μην έχει ούτε πέντε μέρες που μπήκε αλλά το όνομα της ομάδας μας άρχισε ήδη να παίζει σε μετεγραφικά σενάρια. Το πρώτο όνομα που είδε το φώς της δημοσιότητας προερχόμενο  από τον τύπο της Ρουμανίας  (www.orange.ro) είναι αυτό του Pablo Brandan. Το κατά πόσον είναι αληθή τα δημοσιεύματα ή αν πρόκειται για κόλπα μάνατζερ, ώστε να αυξήσουν το κασέ, θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

Ο Αργεντινός στην καταγωγή αριστερός οπισθοφύλακας, με ευχέρεια να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο στην  Κινέζικη Liaoning Whowin, όπου εκεί έχει για συμπαίκτη ένα παλιό γνώριμο στο  κυπριακό ποδόσφαιρο, τον Βλάτκο Γκροζανόφσκι.

Ο ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή βρίσκεται  στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στεάουα, η οποία σκέφτεται να τον επανεντάξει στον δυναμικό της, καθώς αναζητεί ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Alex Bourceanu ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Δυναμό Μόσχας.

Με τον Ρόνυ Λέβι συνεργάστηκε παλαιότερα τόσο στην Στεάουα  όσο και στην Ουνιρέα, όπου πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις. Μάνατζερ του Αργεντίνου ο Bogdan Mara ο οποίος είναι και ο μάνατζερ των Ζούλα και Αλέξα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ