Δεν είναι εισιτήριο είναι συμβόλαιο

@1200 Εισιτήρια διαθέσιμα  3000 οι υποψήφιοι κάτοχοι, οπόταν γίνεται ευκόλως αντιληπτό πως  ένα ποσοστό της τάξης του 66% θα μείνει χωρίς εισιτήριο και θα αναγκαστεί να δει το ματς από την τηλεόραση όσο ψυχοφθόρο κι αν ακούγεται αυτό. Δύο στους τρεις μας θα μείνουν χωρίς εισιτήριο οπόταν παίδες είναι εδώ που πρέπει να δείξουμε σύνεση, ψυχραιμία και μαγκιά και να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση της στιγμής.

@Το Δ.Σ της ομάδας  μας δε φέρει σε κανένα σημείο οποιαδήποτε ευθύνη, οι ανεκδιήγητοι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας και με συνηγόρους τους ακατονόμαστους που αποτελούν τον Γ.Σ.Π πέτυχαν τον σκοπό τους.

@Η ομάδα μας εκστρατεύει στο γήπεδο που έγραψε πάμπολλες φορές ιστορία με μόνο 1200 πιστούς στο πέταλο. Πράγμα πρωτόγνωρο και ανήκουστο αλλά έτσι απόφαση πήραν τόσο μεγάλη ομάδα είναι και τόση πίστη στις δυνατότητες τους έχουν  που κάνουν την μια μικρότητα μετά την άλλη.

@Αύριο δεν παίρνουμε απλά εισιτήριο, αλλά υπογράφουμε συμβόλαιο με τα αδέρφια μας που δεν θα είναι μαζί μας, ότι θα φωνάξουμε και για αυτούς . Θα χάσουμε την φωνή μας για πάρτι τους για πάρτι της Ανορθωσάρας μας για πάρτι της αρρώστιας μας.

@Το γλυκό όπως έλεγε και ο Ηρακλής Αντύπας  ήρθε σήμερα μεσημεριάτικα, άκουσον άκουσον τους έφταιξε η κάμερα του Anomedia,  σάμπως και θα παίξει μπάλα η κάμερα; Ας κόψουν λίγο  από το fantasy Manager γιατί αφήνουν την φαντασία τους να οργιάζει.

@Αυτά για την ώρα, τονίζω ξανά ότι πρέπει οπωσδήποτε μεταξύ μας αύριο να επικρατήσει η σύνεση και η ψυχραιμία. Ο αντίπαλος είδε το πόσο ενωμένοι είμαστε και ψάχνει να βρει τρόπους να μας διασπάσει γιατί όσα χρόνια ήμασταν διαιρεμένοι τα κατάφερνε και βασίλευε, αυτό όμως πλέον δεν μπορεί να τους περάσει, είμαστε ο χειρότερος τους εφιάλτης και έχουμε επιστρέψει ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Καραμπινάτος, ντόμπρος και σταράτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ