Τι εκδρομή θα ‘ναι αυτή!

Ένα πράμα θα σας πούμε… ΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΚΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΣΑΣ… Εν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολλά μας επωρώσετε, εν μπορείτε να καταλάβετε τι εννά πάθετε… Χίλιοι εκατόν πενήντα μόνον α; Χωρίς κάμερες ώστε; Στην γωνιά;

Τόσοι πρέπει να έρτουμε μόνο, εν μας χαλά καθόλου και εν θα φέρουμε με κάμερα για να μεν σας βάλουν σε καμιά πορνοσελίδα… Την γωνία εκαταλάβαμε την… Εν για να μεν τα πετάξουμε στο τέλος πάστον πάρτο(-ν) σας. Αλλά να σας πω κάτι στα πλαίσια της αμοιβαιότητας; Τζίνο που φοάστε εννά το πάθετε… Εννά σας δέρουμε τζαι εννά το σηκώσουμε τζιόλας..

Τζαί ξέρετε πότε; Στην 26η, μαθηματικά μάλιστα τζαι να βουρά ο Χατζηβλάκας σας να κάμνει πρόωρες απονομές. Σε τζίντο ματς βάλω στοίχημα που τα τωρά πως εν θα έρτετε καν. Ξέρετε εσείς, όπως πέρσι. Τζαι αν γίνει κανένα λάθος εν θα φύετε.. Μα που να πάτε 500 τίτσιροι ρε; Εννά σας βουρούμε ως το Βαρώσι.

Ρε εν θα μια απλή εκδρομή τούτη, εννάν μια μεγάλη απόβαση ΜΠΛΕ, των ΜΑΧΗΤΩΝ έσσο σας, στην πόλη του κατεστημένου και της βρώμας. Εννάν μια φάουσα λεωφορεία γεμάτα με τα δικά μας συστατικά. Τζίνα που κάτι φλώροι σαν εσάς, βολεμένα παιδιά του μπαμπά, εν έχετε ούτε εννά αποκτήσετε στον αιώνα των άπαντα, όση προπαγάνδα και αν παιχτεί υπέρ σας. ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.

Αδέλφια , υποστηρικτές αυτής της μεγάλης Ιδέας που ονομάζεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ετοιμαστείτε να πάμε να τους κάμουμε να χάσουν τον ύπνον τους. Το Σάββατο ούλλοι πρέπει να πάμε σαν μια γροθιά, οργανωμένα, να τους τελειώσουμε και να έρτουμε πίσω να συνεχίσουμε να τα πίνουμε. Εννά ξεκινήσουμε που την Παρασκευή , να τραγουδούμε μόνο για πάρτι του Φοίνικα και να πίνουμε στην υγειά του. Άλλοι στην λάρνακα, άλλοι στην λεμεσό, άλλοι στην Ελ.Αμμόχωστο, στην πάφο, στην πόλη της βρώμας και οπουδήποτε αλλού υπάρχει η σημαία της προσφυγιάς και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Μπορεί τζαι να μεν πέσουμε τη νύχτα τζαι να το πάρουμε όσον πάει. Η ώρα δώδεκα πάντως το μεσημέρι που το «Θεμιστόκλειο» τζαι η ώρα 12 τζαι κάτι που τον ΝΑΟ εννά ξεκινούν ούλλα τα λεωφορεία που εννά μας πάρουν. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ με αυτοκίνητο, μεν τους κάμετε την χάρη να δείξουν την καφρίλα τους. Έχουν το μέσ’ το γαίμα τους τούτοι. Τζιαμέ που μπορούν δείχνουν τα τζείνα που εν έχουν. Εννά κάμουμε την εκδρομή τζαι την πορεία που εκάμαμε μέστο Καραϊσκάκη. Εν τζαι ήμαστουν πολλά παραπάνω, καμιάν τριακοσιάν. ΟΥΛΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ούλλοι ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ, ούλλοι ΜΑΧΗΤΕC.

Όπως το εκάμαν να φαίνεται, έτσι εννά το αντιμετωπίσουμε. Εν μας αφήκαν επιλογή να τους χαριστούμεν νάκκουριν. Θέλουν μας λίους; Εννά μας δούν ούλλους μαζί. ΤΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΥΤΗ!!

Ένας ψυχοπαθής Ανορθωσιάτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ