Inbox(1 new)

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε τη Διοίκηση της ομάδας μας μέσω email ούτως ώστε τηρηθούν τα εξής μέτρα για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του Σαββατιάτικου αγώνα:

1) Και οι 1200 φίλαθλοι της Ανόρθωσης που θα βρεθούν στην γωνιά του βόρειου πετάλου δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 80kg ο κάθε ένας και το ύψος τους πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ του 1,69 με 1,87. Παρακαλούμε όπως γίνεται αυστηρώς έλεγχος σε αυτό το θέμα κατά την είσοδο των οπαδών στα λεωφορεία.

2) Απαγορεύεται η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ρικάρντο Λαβόρδε εάν και εφόσον εμφανιστεί με μακριά μαλλιά. Παρακαλούμε όπως του συστήσετε να τα κόψει.

3) Οι οπαδικές κάμερες να λείπουν από τον αγωνιστικό χώρο. Λάβετε τα ανάλογα μέτρα.

4) Ο προπονητής της ομάδας σας Ρόνι Λεύι θα δικαιούται να σηκωθεί από το κάθισμα του μόνο 2 φορές καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυστηρά, μια φορά το πρώτο ημίχρονο και μια φορά το δεύτερο ημίχρονο.

5) Η ομάδα σας, μετά από εισήγηση και του κ.Ρέικβαρτ, μπορεί να δηλώσει στο φύλλο αγώνος 14 ποδοσφαιριστές. Ο ένας από τους 3 που θα βρίσκονται στον πάγκο θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι τερματοφύλακας, να είναι άνω των 20 ετών, να έχει κοντά μαλλιά, άσπρα δόντια και τουλάχιστον ένα τατουάζ στο δεξί μισό της πλάτης του.

Παρακαλούμε όπως τηρήσετε στο έπακρον τους πιο πάνω όρους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Με τον τρόπο αυτό θα θέλαμε να σας στείλουμε το μήνυμα “ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ”.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε ότι θα τηρήσετε τους όρους.

Με (πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα)1926  πολύ σεβασμό και εκτίμηση,

Επίσημο ΑΠΟΕΛ

ΥΓ. Ο ένας λεωφοριατζής τουλάχιστον θα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

– Να μην έχει μυωπία

– Να είναι καραφλός

– Να έχει ύψος 1,86325146 και να ζυγίζει 86,320154874 κιλά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ