5%; Δεν μας χαλά ΚΑΘΟΛΟΥ

Χαιρετίζω τους συμμαχητές μου τους αήττητους.

Προσωπικά εν με εχάλασε καθόλου το 1-1 με την ΑΕΛ. Οι ισοπαλίες είναι μέσα στα ντέρμπι, άσχετα αν είναι μέσα στην έδρα σου.

Εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι, έστω τζιαι με +1. Σημασία όμως έχει πως είμαστε ακόμα εκεί.

Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά την κόκκινη του Σιέλη. Είχαμε δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κάνουμε μάλιστα το 2-1, όμως ο Ιτζχάκι έχασε τα άχαστα.

Εν πειράζει, έτσι είναι η μπάλα. Τουλάχιστον εμείς αναγνωρίζουμεν το, όι σαν τον άλλο τον λαστιχάρη προχτές που μας έγραφε δαμέ που κάτω στα σχόλια για νεκρούς.

Άμαν εφτάσαμε στο σημείο να συναφέρνουν οι πικαρισμένοι νεκρούς , μιλούμε για μεγάλη ανωμαλία στον εγκέφαλο. Αλλά είπαμεν, έτσι τους εμάθαν. Όσοι έχουν χαμηλό IQ, αναμεταφέρουν τα, για αυτό τζιαι ακούμε αναμασημένες ποτζεί ποδά τις δηλώσεις του Chipmunk.

Αλλά θωρείς τζιαι την μικρότητα τους. 5% να μας δώκουν εισιτήρια ακούεις τζιαι συ.

Αλλά εν και εχάλασε με.

Εμείς εν να πάμε πάλε, να φωνάξουμε.

Εν το καταλάβουν ότι ο «πόλεμος νεύρων» που προσπαθούν να κάμουν έχει τσιανς να γυρίσει εναντίον τους τζιαι να μείνουν σύξυλοι.

Σκεφτείτε που επαίζαμεν με τον Ολυμπιακό, εφτάσαν τόσο χαμηλά για να μας πουν –σε γενικές γραμμές- ότι κότζια μου ΓΣΠ είναι ακατάλληλο για να δεχθεί τον κόσμο μας στην ανατολική.

Είναι άξιοι να σου φκάλουν το καλύτερο γήπεδο της Κύπρου ακατάλληλο, για να μεν πάρεις κόσμο!

Ε ρε γέλια.

Εκαταλάβετε με τι άτομα έχουμε να κάμουμε; Η μάππα για τζείνους παίζεται οπουδήποτε αλλού εκτός που τον αγωνιστικό χώρο!

Θυμάστε που τους επαίζαμε πριν λλία χρόνια στο «Παπ» τζιαι επειδή εν εθέλαν να πιάσειν το πρωτάθλημα τα «αρφούθκια» τους ερίχναν αντικείμενα, άφκαν φωτοβολίδες για να διακοπεί το ματς και να πιάσει η Ανόρθωση τη νίκη στα χαρτιά;

Που δαμέ καταλάβεις το ποιόν τους.

Αποδοκιμάζαν μάλιστα σε μια φάση τους παίκτες τους για να μας χαρίσουν – τζι εμείς επαρακαλούσαμε να μεν μας χαρίσουν γιατί θέλουμε τα ματς να κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών!

Αλλά είπαμεν, το κόμπλεξ τους εν μεγάλο.

Αρέσκει μου που θυμούνται τίτλους που εχάσαν που μας τζιαι αφρίζουν επειδή –άκουσον άκουσον- εν τους εχαρίσαμε για να το πιάσιν!

Ε ρε τους κάφρους!

Έχει πλάκα η φάση.

Ειδικά φέτος το καλοτζιαίρι. Επήαν μου ως τζιαι στην Κολομβία για να μας συνάξουν τον Λαβόρδε τζι επιάσαν τζείνο που τους άξιζε.

Το ίδιο επήαν να κάμουν τζιαι με τον Ρέζεκ.

Κοιτάτε με τι τρόπο ενεργούν!

Που δαμέ καταλάβεις τι είναι. Τζιαι είχαμε τον Chipmunk να φκαίνει στα ράδια τζιαι στις εφημερίδες που επιάσαν τον Αλωνεύτη να λαλεί «όποιο παίκτη θέλουμε τον πιάνουμε».

Που μας πάντως έπιασες «τρία» και «τρία»!

Εν έχουν υπόθεση.

Αλλά φέτος εν το κάτι άλλο. Τόσο πολλά μας φοβούνται τελικά;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ