Τους έπιασε κρίση Παν(ί)κου!

Μόνο έτσι δικαιολογείται η στάση του ΑΠΟΕΛ στο θέμα των εισιτηρίων και όχι μόνο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, από την στιγμή που κατάλαβαν ότι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου και με τις υπόλοιπες να μένουν πίσω, άρχισαν έναν ανελέητο πόλεμο εις βάρος της ομάδας μας. Από τα μέσα ενημέρωσης, τις γελοίες δηλώσεις των διοικούντων τους, της πίεσης που βάζουν στους διαιτητές των δικών μας παιγνιδιών και που κάνουν «καλά» την δουλειά τους, αλλά και τις διαιτησίες – εκτρώματα στα δικά τους παιγνίδια, τους έχει πιάσει μία πρωτοφανείς κρίση πανικού, ή καλύτερα, κρίση Παν(ί)κου.

Με μπροστάρη τον πιο γελοίο εκπρόσωπο τύπου στην ιστορία της ανθρωπότητας, προσπαθούν μέσω των εντυπώσεων να κρύψουν τα χάλια της ομάδας τους αλλά και την παρασκηνιακή βοήθεια που παίρνουν μέρα με την μέρα, αγώνα με αγώνα. Ακόμη και έτσι όμως, η ομάδα μας πηγαίνει στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο μόνη πρώτη στην κορυφή, και ετοιμάζεται να δώσει μία σφαλιάρα σε όλο αυτό τον γελοίο μηχανισμό, που θα τους πάρει καιρό μέχρι να δουν τα αστεράκια να εξαφανίζονται.

Και όλα αυτά που γίνονται δεν είναι καθόλου τυχαία. Βλέπετε, τα λεφτά του ΤσουΛού έχουν χαθεί σε αξιόγραφα αλλά και φαγοπότια των διοικούντων τους, και η μόνη τους σωτηρία είναι ο τίτλος και τα κέρδη από το ΤσουΛου. Με την Ομόνοια να είναι εξουδετερωμένη, την ΑΕΛ να παλεύει για την τετράδα, και με την ΑΕΚ να αναμένεται να κάνει κοιλιά σε κάποια φάση, δεν πίστευαν ότι η Ανόρθωση θα αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδια τους. Για αυτό και οι κινήσεις τους είναι σπασμωδικές, και θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ σε κάποια φάση.

Στα δικά μας τώρα, πάμε στο ΓΣΠ πιο πωρωμένοι από ποτέ, κυριολεκτικά, και ετοιμαζόμαστε να στήσουμε το δικό μας πάρτι στο ΓΣΠ. 1300; Ε και; Αφού έτσι θέλουν, έτσι θα εισπράξουν. Και όταν έρθουν την 26η αγωνιστική στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αν έρθουν, τότε θα μετανιώσουν την ώρα και την στιγμή που άνοιξαν αυτό τον πόλεμο μαζί μας.

ΥΓ. Λυπούμαστε που σας αναγκάζουμε να δείτε την φωτογραφία του απόλυτου παλιάτσου των Κυπριακών γηπέδων, αλλά έγινε για σκοπούς του λογοπαιγνίου με τον τίτλο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ