38+3=41 και καλές Γιορτές

Καλημέρα μωράκια δηλητηριούχα,

Σήμερα η μέρα εν καθαρά Ανορθωσιάτικη. Εν θέλω να ασχοληθώ ούτε με το κατεστημένο ούτε με την κυρία Δοξούλα (καλή διαβάθμιση) ούτε με τους Χατζίες. (εγινήκαν 2 τωρά) Στ’ανάθεμμαν τζιαι οι θκιο.

Στα δικά μας αδέρφια. Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ετοιμαστήκαμε; Πρέπει να πάμε ούλλοι γήπεδο γιατί εν να πελλάνουμε ώσπου να ξαναπαίξει η αγαπούλα μας. Εν θα περνά ο τζιαιρός. Το λοιπόν, βάρτε αδιάβροχα , ντυθείτε ζεστά, τυλίξετε την σhαρπα πας το λαιμό σας, πιάστε την ομπρελούα σας τζιαι ξεκινάτε. Πάση θυσία νίκη σήμερα να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, να διατηρήσουμε το απόλυτο στα εκτός έδρας παιχνίδια τζιαι στον κώλο τους ρεπάνι τους άλλους. Ότι θέλουν ας κάμουν ολάν. Έχουμε την ομάδα να το πιάμε, έστω τζιαι αν παλεύκουμε με shίλια θκιο πράματα μες τούντο πρωτάθλημα. Εν φοούμαστε κανένα. Ενωμένοι όπως πάντα, φίαμε πάμε γήπεδο να κουντήσουμε τα μωρά να δέρουν.

38 + 3 = 41. Όπως το κουκλάκι. Πολλά ωραίο πράμα να συνάξεις σαρανταμιά μάρκες πριν τα Χριστούγεννα. Σημαίνει ότι πρέπει να σου το δώκουν που τα τωρά τζιαι κανεί. Ήντα να βασανίζουντε τζιαι να πιορώνουν τους παίχτες άδικα; Τωρά που το σκέφτουμαι όμως, καλύττερα. Να τους κρατούμε τζιαμέ ως το τέλος, να φαν αλλο λλία ριάλια πας τα πριμ τζιαι πας τες μαλακίες που διουν ποτζί ποδά για να κόψουν μάρκες της Ανορθωσάρας. Να πελλάνουν που εν μπορούν. Εν να τα κάμουν ούλλα τζιαι πάλε εν θα τα καταφέρουν.

Ενιουέι, μα είσαστε έσσο ακόμα; Ατεεεε τζιαι αρκήσαμε. Θέλω να σας δω ούλλους γήπεδο σήμερα. Αν και θα πούμε πολλά εντός των Εορτών – το Anorthosis24 ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις σε εσάς αλλά shhhhh μεν πείτε τίποτε – θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλά Χριστούγεννα μπλε και ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΑ τζιαι μεν ακούτε πελλάρες… τα ρούχα του Άγιου Βασίλη εν μπλέ, εννεν κότσινα.

– ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ –

Καλά Χριστούγεννα σε όλους,

Blue Panther (www.facebook.com/bluepanther1911)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ