«ΧΑΝΟΜΑΙ και τρελαίνομαι» ελαλούσαμεν, και εσυγχίστηκεν ο Χατζημπατζής!

Χάνομαι και τρελαίνομαιιι και τα βλέπωωω όλα ΜΠΛΕ! Τούτο άκουεν το Σάββατο ο Χατζημπατζής και εσυγχίστηκεν. Ρε, εν για μας το σύνθημα! Εσύ γιατί εχάθηκες; Άραγε σε πιο λιβάδι βόσκεις; Σε ποιο πηγάδι εσφηνώθεις; Σε ποιον γαλαξία διακτινήστηκες; Έπαιζες μας τον ωραίο και τον τρανό τόσο καιρό, αλλά τωρά εξαφανίστηκες. Παπαδόπουλος θα έρτεις; Πλις έλα! Να δεις τι σου ‘χω για μετά που λαλεί ο Μαχαιρίτσας με τον Παπακωνσταντίνου.

Πάμεν πάρακατω. Σάββατο, μπαίνουμε στον αυτοκινητούι μας, φκάλουμε τις σιάρπες μας, και ξεκινούμε για Πάφο. Δικαιούμαστε να πάρουμε όσο κόσμο θέλουμε τούντην φορά, ή ο Φοίβος του ΓΣΠ θα μας πει πόσους; Ένα γεμάτο Παφιακό, με τρεις χιλιάδες αρκόπελλους, και τα μυαλά πουρέ! Ή μαρμελάδα. Ότι προτιμάτε. Εσυνηθίσαμε με τους πελάτες και διούμε και εναλλακτικές!

Τωρά που είπα πελάτες, η Τρόικα πιάνει μας; Παίζει να μας βάλουν κανένα φόρο πελατειακής σχέσης; Ε μα άτε εν θα το αντέξω και τούτο! Πιερώνουμε τον καπνό του τσιάρου όσα και όσα πλέον, θα μας φορολογήσουν και την άλλη μας την απόλαυση; ΤΡΟΙΚΑ αν δεν φύεις, θα σας στείλουμε τον Χατζημπατζή. Και τον Τάκη. Πακέτο. Μόνο εσείς θα μας φέρνετε πακέτα;

Εδιέβαζα την ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ μας πριν. Φαίνεται διαβάζουν με τζιαμέ στον Σύνδεσμο! Αλλά ρε παιδιά, εν μου άρεσεν ένα πράμα που εγράψετε…  «ΗΡΘΑΜΕ – ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ» λαλεί ο ΠΑΝΣΥΦΙ για το παιγνίδι του Σαββάτου. Γράψετε τους ρε την αλήθεια! ΗΡΘΑΜΕ, ΣΑΣ ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ, ΦΥΓΑΜΕ, ΘΑ  ΣΑΣ ΞΑΝΑΜΠΙΙΙΙΙΠ! Αφού τούτο έγινε! Εννά τους περιπαίζουμε;;; Επεριπαίξαμεν τους καμπόσο με τον κλαμένο αποελίστα! «Περιπαίζει σε Πίντο περιπαίζειιιι σε». Πρέπει να τον έβρουμε τούντον πελάτη! Να μας πει τον πόνο του! Να φκάλει τα εσώψυχα του! «Ήμουν μιτσής και επεριπαίζαν με οι Ανορθωσιάτες, έγινα μιάλος και ακόμα περιπαίζουν με κλαψ κλαψ κλαψ». Θα τον κάμουμε και ταινία! Στείλτε μου τίτλους για το πώς θα ονομάσουμε την ταινία που θα το κάμουμε. Όι δαμέ! Έκαμα Facebook είπαμεν! Έγινα και εγώ της τεχνολογίας τωρά! Έκαμεν με και ένας λαστιχάρης φίλο προχτές! Έκαμα τον ιγκνορ. Έστειλα του και μήνυμα μετά. Λαλώ του μεν το παίρνεις κατάκαρδα. Που ένα φκάλει το Facebook κουμπί να λαλεί Add πελάτη, εννά σε κάμω εγώ, μεν έχεις έννοιαν. Εν μου απάντησεν ακόμα!

http://www.facebook.com/KeyserSoze1911

Έτο και το account μου. Άτε, περιμένω τίτλους για την ταινία που θα φκάλουμε του κλαμένου αποελίστα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ