Το ντεμπούτο του Μάστρου

Μπορεί η αφαίμαξη μας από τον Τσαγγάρη να μονοπωλεί στις τελευταίες μας  δημοσιεύσεις  και όχι άδικα δηλαδή, γιατί με αυτά που είδαν τα μάτια μας χθες ξεκάθαρα πήραμε το μήνυμα πως κάποιους δίχως να το αξίζουν θα τους κάνουν πρωταθλητές με το έτσι θέλω.

Χθες λοιπόν, έκανε ντεμπούτο για πρώτη φορά σε επίσημο ματς  με τον Φοίνικα στο στήθος  ο Κύπριος διεθνής  πορτιέρο Χρήστος Μάστρου.  Μετά την παρέλευση των πρώτων λεπτών όπου ήταν εμφανέστατα αγχωμένος και λίγο έλειψε να δεχθούμε γκολ από μια άστοχη  έξοδο που πραγματοποίησε, ο Χρήστος βρήκε τα πατήματα του με αποκορύφωμα την απόκρουση  σε φάουλ του Μπεμπέ στο 90’.

Πλέον τόσο αυτός όσο και ο Αριάν θα είναι στο ακουστικό για την κατάσταση του τραυματισμού του  Βαλβέρδε και πολύ πιθανώς  ο Μάστρου να πάρει θέση βασικού στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που σημαίνει ότι πέραν της αγωνιστικής προετοιμασίας θα πρέπει να τύχει και της ψυχολογικής προετοιμασίας από το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο καθώς τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία όπως όλοι γνωρίζουμε δεν κρίνονται μόνο από  αγωνιστικούς παράγοντες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ