Τους το «ξεπλήρωσε» ο Πάολο Ζόρζε

Όταν το καλοκαίρι τον έδιωχναν από το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα μας δεν έχασε την ευκαιρία και κινήθηκε αστραπιαία. Έκανε δικό της τον Πορτογάλο για δύο χρόνια, θωράκισε την άμυνα της με έναν από τους δύο καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του  Champions League, όπως ψηφίστηκε πέρσι. Βλέπετε, ο Πορτογάλος έκανε «έγκλημα» με το να ζητήσει δύο χρόνια συμβόλαιο, ενώ αυτοί του έδιναν ένα. Έχασαν έναν εξαιρετικό αμυντικό, για να φέρουν κάτι… Ζουέλα και Μπόρδα! Και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Ο Πορτογάλος χθες έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας μας, ήταν ηγέτης στον χώρο της αμυντικής γραμμής, και πανηγύρισε έξαλλα την νίκη μαζί με τους συμπαίκτες του. Έδωσε τις απαντήσεις του στην προηγούμενη του ομάδα, και φανταζόμαστε πως θα ένιωθαν όταν έβλεπαν την αυτοκρατορική του εμφάνιση, όταν την ίδια ώρα είχαν να υποστούν τον… Ζουέλα που τον έκαναν ότι ήθελαν οι επιθετικοί μας.

Ο χθεσινός Ζόρζε μαζί με τον Ίλιτς αποτελούν ένα εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι οποίοι αλληλοσυμπληρώνονται σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα μία φορά, ευχαριστούμε το ΑΠΟΕΛ για το δώρο τους, και καλή συνέχεια με Ζουέλα και Μπόρδα! Πάντα τέτοια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ