Τα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και του ΡΙΚ1 (βίντεο)

Το Anorthosis24.net σας παραθέτει τι  έγινε σε ΡΙΚ1 και ΑΝΤ1  και οι αναφορές τους για  την νίκη μας. Για αρχή στο δελτίο του ΡΙΚ1 μετά την προβολή των στιγμιότυπων είχαμε δηλώσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέξανδρο Αλεξάνδρου. Στην συνέχεια είχαμε δηλώσεις από τον Γιάννη Σκοπελίτη και τον Γιαν Ρέζεκ.

Ο Σκοπελίτης δήλωσε:

«Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα μέσα στην έδρα της που πάντα είναι πολύ δύσκολο να επιτύχεις νομίζω διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και κερδίσαμε δίκαια».

Σε ερώτηση αν ήταν νίκη τίτλου ο Σκοπελίτης απάντησε:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη είναι μια πολύ σημαντική νίκη μας δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση για την συνέχεια αλλά σε καμία περίπτωση δε δίνει τίτλο».

Ενώ ο Τσέχος διεθνής και σκόρερ του χρυσού τέρματος δήλωσε τα πιο κάτω.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε γιατί ήταν πολύ σημαντικό. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι που είναι που θα καταλήξουμε μετά τα play off.  Ήταν μια καλή νίκη αλλά δεν σημαίνει τίποτα τώρα.

Ναι είναι πολύ ωραίο αλλά είμαστε μόλις στο μέσο της σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να επικεντρωθούμε  στον επόμενο αγώνα απέναντι στην Πάφο γιατί είδαμε  πως έπαιξε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό τον αγώνα, να συνεχίσουμε, γιατί αξίζαμε την νίκη. Δουλέψαμε σκληρά, στο γήπεδο και αυτή ήταν μια καλή νίκη για εμάς σήμερα».

O ANT1 από την άλλη πρόβαλλε και αυτός τα στιγμιότυπα και στην συνέχεια στις δηλώσεις είχε δηλώσεις – διαφορετικές από αυτές στο ΡΙΚ- από τον Αλεξάνδρου τον Σκοπελίτη και τον Χρίστο Μάστρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ