Τα εισιτήρια έφυγαν, το Βαρώσι έρχεται!

25 λεπτά ήταν αρκετά για να εξαφανιστούν τα μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα του Σαββάτου στο ΓΣΠ. 1300 πωρωμένοι ΜΑΧΗΤΕΣ θα βρεθούν το Σάββατο στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ, στήνοντας το δικό τους πάρτι απέναντι στο κατεστημένο της Λευκωσίας. Όσα και να έκαναν μέχρι σήμερα, όσα και να κάνουν μέχρι το Σάββατο, «συνελήφθησαν, δικάστηκαν, και κρίθηκαν» γελοίοι.

Οι 1300 θα βγάλουν φωνή και για τους υπόλοιπους 3μιση χιλιάδες που θα έδιναν το παρών τους στο γήπεδο της πρωτεύουσας, αν δεν έπαιζαν τα ύπουλα τους παιγνίδια. Προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να φέρουν την διχόνοια στον κόσμο μας, ελπίζοντας πως η ομοψυχία που υπάρχει, θα εξαφανιζόταν για ένα εισιτήριο, παίρνοντας παράδειγμα τα δικά τους ρεζιλίκια, όταν οι ίδιοι αποφάσισαν με την Ρεάλ να βολέψουν τον κάθε άσχετο και να μην μείνουν εισιτήρια για τον κόσμο.

Γελάστηκαν όμως. Η ψυχή του κάθε Ανορθωσιάτη θα είναι στο γήπεδο μαζί με τα 1300 αδέρφια του. Το κορμί θα λείπει, η ψυχή θα είναι εκεί. Δεν θα ήμαστε 1300 στο βόρειο πέταλο. Θα ήμαστε περισσότεροι από αυτούς. Γιατί έχουμε κάτι που δεν μπορούν να έχουν. Ψυχή! Αυτή δεν χρειάζεται εισιτήριο για να βρεθεί στο γήπεδο. Για αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας, θα βλέπουν ένα πέταλο που θα ξεχειλίζει. Από κόσμο, από πάθος. Και άστε τους απέναντι να αναρωτιούνται… Το Βαρώσι έρχεται…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ