Ανόρθωσις Φούτσαλ:Τα είχε όλα εκτός από τύχη

Τα είχε όλα απόψε η ομάδα μας στο φούτσαλ εκτός από τύχη, σε ένα ματς το οποίο έσπαζε καρδιές οι αθλητές με τον φοίνικα στο στήθος κατάθεσαν πάθος και ψυχή ωστόσο στο τέλος χαμογέλασαν ο πιο τυχεροί και αυτοί δεν ήμασταν εμείς.

Δυνατό το ξεκίνημα για την ομάδα μας η οποία ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κεραυνού ωστόσο ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κεραυνός έκλεψε την μπάλα λίγο πάνω από το κέντρο του γηπέδου συνδυάστηκε άψογα με τον Χαραλάμπους και με σουτ  έκανε το 1-0.  Η απάντηση των αντιπάλων άμεση καθώς λίγο πιο μετά με μακρινό σουτ έφεραν το ματς ξανά στα ίσα. Το γκολ των αντιπάλων λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα μας που ανέβασε στροφές, χάνοντας διπλή ευκαιρία  με τον Σταύρου του οποίου το πρώτο σουτ αποκρούστηκε και το δεύτερο βρήκε δοκάρι.  Γκολ για σεμινάριο ήταν το δεύτερο της ομάδας καθώς μετά από πάσα του Φώκκου στον Δημητρίου αυτός συνδυάστηκε με τον Σταύρου και σημείωσε με δυνατό σουτ το 2-1. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου άνηκε αποκλειστικά στον Αετό οποίος δεν κατάφερε να ισοφάρισε χάρις στις σωτήριες επεμβάσεις του κήπερ Στυλιανού που αποσόβησε τον κίνδυνο τέσσερις φορές.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Αετός έφερε το ματς στα ίσα. Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς ήταν ρώσικη ρουλέτα, μπορεί η ομάδα μας να είχε παραπάνω την μπάλα στην κατοχή της αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που βρήκε, ο Σταύρου έχασε τετ-α-τετ καθώς απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ από το οποίο ο  Χαρή παραλίγο να χριστεί σκόρερ αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.  Την σκυτάλη στις χαμένες ευκαιρίες  πήραν οι Φώκκου και Κεραυνός, ο πρώτος με χαμένο σουτ και ο δεύτερος αστόχησε σε τετ-α-τετ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Θεριστής έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς εξουδετέρωσε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Αετός σημείωσε το νικητήριο γκολ  και πάλι από μακρύνω σουτ, η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα το απευθείας φάουλ του Δημητρίου κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Μπορεί να έχασε απόψε η ομάδα μας και να οπισθοχώρησε στην 3η θέση όμως τίποτε δεν έχει χαθεί  αφού η υπόθεση άνοδος είναι αποκλειστικά στα δικά μας πόδια και υπάρχει τόσο η διάθεση όσο και η ποιότητα για να το πετύχουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ