Συννεφιασμένη ωραία Κυριακή…

@Καλημέρα σε όλους, αν και συννεφιασμένη αυτή η Κυριακή δεν παύει να είναι πανέμορφη. Πώς να μη είναι άραγε; Νίκη στο φούτσαλ και στο βόλεϊ Παρασκευή βράδυ και εκδρομούλα με διπλό στην Πάφο το Σάββατο.

@Ο αρχηγός με κεφαλιά ψαράκι έλυσε τον γόρδιο δεσμό ψες, τα εύσημα ανήκουν και στο Κάλβο που έπιασε κορόιδο τον αμυντικό της Α.Ε.Π. Η ποιότητα που έχουμε μπροστά φέτος δεν την έχει κανείς άλλος. Οι αντίπαλοι προπονητές ετοιμάζονται να αιτηθούν να αγωνίζονται με 14 και 15 ποδοσφαιριστές μόνο έτσι θα μπορέσουν να μας εξουδετερώσουν.

@Πάρα πολύ καλά τα πήγαν και οι Άντιτς με τον Κόλιν στα άκρα, με αρκετά ανεβάσματα στο αντίπαλο μισό έκαναν την ομάδα μας πολύ πιο επιθετική. Ιδίως ο Μαυροβούνιος είναι από άλλο πλανήτη τις τελευταίες 15 μέρες. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί το μόνο που λείπει σε αυτή την ομάδα είναι δυνατά ακραία μπακ!

@Άρχοντας και ο Αλέξα πίσω στο κέντρο της άμυνας, ο Ρουμάνος έδειξε ότι έχει μυαλό και μπορεί να παίξει συγκρατημένα αφήνοντας τις αχρείαστες δυνατές προβολές που επιφέρουν χαζές κίτρινες.

@Μας έλειψε ο Ζόρζε όχι τόσο πίσω στην άμυνα όσο στα στημένα, ο Πορτογάλος είναι ικανότατος στο ψηλό παιχνίδι και τα κόρνερ ιδίως είναι δουλεμένα με αυτό. Δεν είναι τυχαίο χθες που τόσα κόρνερ πήγαν ανεκμετάλλευτα.

@Αυτά για την ποδοσφαιρική Ανόρθωση, την Παρασκευή στο φούτσαλ τα παιδιά οργίασαν. Φιλοδώρησαν με 14 τέρματα τους συμπαθέστατους ΧΟΜΕΝΜΕΝ, φυσικά το δώρο ήρθε λίγο αργότερα από Λακατάμια όπου η τοπική ομάδα εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Αρακαπά και τώρα κατεβαίνουμε στο ντέρμπι με τον Αρακαπά έχοντας 4 βαθμούς προβάδισμα!

@Στο βόλεϊ η Ομόνοια απέδειξε ακόμη μια φορά πως δεν μπορεί να μας κοντράρει, το  Ανόρθωση – Ομόνοια στο βόλεϊ είναι ένα φτιαχτό ντέρμπι από τους αντιπάλους, η ομάδα μας πήρε το ματς με 3-1 και ετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι κορυφής με την περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Καραβά. Το ματς θα γίνει αύριο Δευτέρα και οφείλουμε όλοι να δώσουμε την στήριξη μας δηλώνοντας παρών!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ