Σειρά της Ομόνοιας

Σε ένα μικρό μαραθώνιο μπαίνει από αύριο Παρασκευή (20:00) η πετοσφαιρική μας ομάδα, που καλείται να δώσει σε διάστημα μιας βδομάδας τρία σερί ντέρμπι!

Αρχή γίνεται με το παιχνίδι στο Θεμιστόκλειο κόντρα στην Ομόνοια, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Ακολουθεί την Δευτέρα ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ Καραβά επίσης εντός έδρας και ο… Γολγοθάς ολοκληρώνεται στο Παφιακό, με την ομώνυμη ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή.

Για την ώρα, το μυαλό όλων στο γαλανόλευκο στρατόπεδο είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι με τους πράσινους. Η αντίπαλος κάνει μια αρκετά καλή χρονιά και βρίσκεται σε τροχιά διάκρισης, αφού ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Παφιακό, έχοντας οι δυο ομάδες από 10 βαθμούς. Η Μεγάλη Κυρία, προσωρινά έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση με αγώνα λιγότερο και 12 βαθμούς, έναντι 13 της Αναγέννησης που είναι για την ώρα στην κορυφή. Σε έξι αγώνες η ομάδα μας έχει το απόλυτο στις νίκες και ο προφανής  στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ώστε να τελειώσουμε την χρονιά με σαφές πλεονέκτημα έναντι των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Απαραίτητη η παρουσία και συμπαράσταση του κόσμου. Οι Ανορθωσιάτες αγκάλιασαν και φέτος θερμά την πετοσφαιρική μας ομάδα, ενώ δεν δίστασαν να ταξιδέψουν και στο εξωτερικό για να βρεθούν κοντά της. Παρασκευή και Δευτέρα, καλούνται να γίνουν η επιπλέον αλλαγή του Μάριου Κοντού, ο κινητήριος μοχλός που θα σπρώξει τους πετοσφαιριστές μας στη νίκη, πάντα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια.

Γι’ αυτήν ακριβώς την ανάγκη μας μίλησε κι ο Γαβριήλ Γεωργίου, στο σύντομο μήνυμα που έστειλε μέσω του Ανόρθωσις24 που βρέθηκε στην προπόνηση:

 

* Σας ενημερώνουμε ότι και αυτό το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα μας, στο anorthosis24.net/LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ