Πρωτοφανής παρουσία κόσμου στο Θεμιστόκλειο (φωτο)

Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη ήταν η παρουσία του κόσμου στο Θεμιστόκλειο, αφού Ρέζεκ, Κάλβο, Λαμπόρδε και Μποαβεντούρα λειτούργησαν ως πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, στη χθεσινή εκδήλωση της Μεγάλης Κυρίας.

Οι παίχτες, αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τα 400 περίπου άτομα που μαζεύτηκαν στο κλειστό, πέρασαν στον χώρο της μπουτίκ, όπου και υπέγραφαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν με τους φίλους της ομάδας, για ενάμιση περίπου ώρα! Η παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα δημιούργησε αισθήματα λατρείας στις τάξεις του κόσμου, τα οποία εκφράζονται σε κάθε ευκαιρία. Ειδικά στις πόλεις μακριά από την προσωρινή μας έδρα, η παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας αποτελεί σπουδαίο γεγονός που θέτει τους φιλάθλους σε συναγερμό!

Από την άλλη, οφείλουμε να επισημαίνουμε και τα αρνητικά, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ενώ ο κόσμος ζητούσε να αγοράσει προϊόντα με το λογότυπο της ομάδας, τίποτα ουσιαστικό δεν υπήρχε, πέραν από υπογεγραμμένες μπάλες και φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών, καθώς και τα τελευταία εναπομείναντα προϊόντα του καταστήματος αναμνηστικών. Ο τομέας του μάρκετινγκ είναι ανεκμετάλλευτος πλούτος για ένα σωματείο με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πέραν από τις εξαγγελίες, αναμένουμε πότε θα περάσουμε στα έργα. Υπομονή μέχρι τις 30 του Γεννάρη…

* Οι φωτογραφίες προέρχονται από το ANOMEDIA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ