Πρωτάθλημα θα πάρωωω…

Στο προηγούμενον άρθρον, έγραφα ότι πέρσυ με εφτά απουσίες εδέρναμεν σας 0-2 στο κάρτον. Εχτές ήταν μόνο 0-1, αλλά εμπόρεν να γίνει 0-3 (τουλάχιστον), αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο β’ ημίχρονο. Εν πειράζει ας είναι.

Μπορεί να εθέλαμε να κρατήσουμε ψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης της μεγαλομετόχου του α-κοπ-ελ, επειδή είμαστεν φιλεύσπλαχνοι. Βαρωσιώτικα μεγαλεία. Όπως βοηθούμεν τον Διγενήν της Μόρφου, να βοηθήσουμεν τζαι τον μεγαλομέτοχον των σκατάων. Εδκιάλεξε λάθος ομάδα, ας μεν πονεί τζ’ η πούγγα του που μειωμένη τηλεθέαση.

Επροειδοποιήσαμεν σας που νωρίς

Εξεκίνησα πολλά ήρεμα τζ’ εν μ’ αρέσκει. Μπορεί να ‘ν’ η νηφαλιότητα της επόμενης μέρας. Αν έγραφα εχτές, μπορεί σε κάθε πρότασην να είσιεν εφτά «εγαμήσαμεν σας» μέσα. Αλλά νομίζω ότι τούτα τα περιπαιξίματα που γυρών τζαι με το γάντι χτητζιάζουν σας παραπάνω.

Εμείς εδώκαμεν σας την ευκαιρία να φύετε που το 9’, όταν εσκοράραμεν μετά που σέντρα του κατά συνθήκην δεξιού μπακ Κόλιν τζαι κκελλέν του τραυματία Ρέζεκ… Εσείς, ως πανηλίθιοι, εμείνετε στες κερκίδες τζ’ επαθαίνετε καρδιακόν όποτε έπιανεν τη μάππαν ο Λαβόρδε τζ’ εμοίραζεν σακκούλες όποιου έβρισκεν ομπρός του. Ακούσαμεν σας μόνον άμαν εδιαμαρτύρεστουν του διαιτητή, για λόγους που πάλε μόνον οι ίδιοι εκαταλαβαίνετε. Τζ’ ας ήσασταν δεκαπλάσιοι μας.

Αλλά ως τζαμέ σας κόφκει. Τούτες εν οι περιορισμένες δυνατότητες σας. Εκτός που κατά συνθήκην δεξίν μπακ, είχαμεν κατά συνθήκην αριστερόν μπακ, πορτάρην αναπληρωματικόν -αλλά ΨΥΧΑΡΑΝ-, ελείπαν μας τζαι δκυο βασικοί χαφ τζ’ εκάμαμεν τζαι δκυο αναγκαστικές αλλαγές. Ε άμαν με τούντες προϋποθέσεις εν μας εδέρετε ρε βρωμολαστιχάρηες, πιάστε το σμιλίν τζ’ εν τζαι πολλύ σας.

Εχάσαμεν ευκαιρία…

Αρκετά ασχολήθηκα όμως μαζί σας. Τζ’ εν σας αξίζει. Πελάτες εγεννηθήκετε, πελάτες εν να παραμείνετε. Πάμεν στα δικά μας. Στους 1.200 ΜΑΧΗΤΕC πάστην κερκίδα τζαι στους 14 λεβέντες μέστο γήπεδο.

Η κάβλα μας ήταν τεράστια. Εν πράμα που εν εκρύφκετουν που την ώρα που ξεκίνησεν το ματς ως την ώρα που εφύαμεν που το κρατικό στάδιο των κρατικοδίαιτων χωραΐτικων ομάδων. Τζ’ ας εξαφνιαστήκαμεν που εδιαπιστώναμεν ότι ο Σπαντάτσιο εν να παίξει κόφτης δίπλα στον Σκοπελίτη. Τζ’ ας εξιππαστήκαμεν όταν άρκεψεν το ματς τζαι ο Ρέζεκ ήταν κάτι σαν δεκάρι. Το ματς ήταν δικό μας, ακόμα τζ’ αν εκατέβαινεν ο Κουτσομούννης να παίξει με την ομάδα του.

Εχάσαμεν τεράστιαν ευκαιρία να διασύρουμε το μπουρδέλο του κατεστημένου. Διότι αν οι παίκτες μας επιάναν καλλύττερες αποφάσεις στες αντεπιθέσεις μετά το 0-1 (α ρε Λαβόρδε) ή αν ο Πάρντο εν έκοφκε με τα νύσια του (πότε των σιερκών, πότε των ποδκιών), τότε το σκορ -όπως εγράψαμεν τζαι πιο πάνω- ήταν να πιάει σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις.

Είχαμεν όμως τζαι το θέμα της ώρας διεξαγωγής του αγώνα. Εσκεφτήκετε να εκάμναμεν το ματς, τσόνταν, η οποία να μεταδίδετουν σε ζωντανή προβολήν η ώρα 14:30 το μεσομέριν; Μπορεί να μας επηρέασεν τζαι τούτον!

Ούτε τα 500!

Εν πειράζει όμως. Εφυλάξαμεν τα πολλά για την 26ην αγωνιστικήν, όπου υπολογίζουμε να εξασφαλίσουμεν τζαι μαθηματικά το πρωτάθλημαν. Η μέχρι στιγμής πορεία μας αυτό δείχνει. Τζαι είναι καλλύττερη που τζείνην του 2008, όταν πάλε εσηκώσαμεν το αήττητοι τζαι οι ομίλοι ήταν κάτι παραπάνω που τυπική διαδικασία. Τζαι θα μπορούσε να ήταν άριστη, αν οι φίλοι σας οι μαυροκοράζινοι που τον Σύνδεσμο Διαιτητών συγ-κοπ-ελ, εν μας εσφάζαν με το Παραλίμνιν τζ’ εν εκουντούσαν το ματς στην ισοπαλία με τους κλαίοντες…

Όπως τζαι να ‘σιει, να ξέρετε ότι η πορεία μας αυτή βέβαια, κρύφκει αλλό μιαν πράξη φιλανθρωπίας. Θωρείτε, εν θέλουμε να βάλουμε τους οπαδούς της ομάδας της κοπ-ριάς σε δίλημμα για το πώς να έρτουν στον ΝΑΟ την τελευταίαν αγωνιστικήν. Έτσι, αφού μέχρι τότε θα έχουμε φροντίσει να είμαστεν τουλάχιστον δέκα πόντους που πάνω τους, δεν θα χρειαστεί να μας ζητήσουν το ποσοστό εισιτηρίων που μας εδώκαν οι ίδιοι εχτές.

ΥΓ.1: Η στήλη πληροφορείται ότι ο Πανίκος Χατζηλιασής έχει οδηγηθεί στο ψυχιατρείον της Αθαλάσσας. Οι ίδιες πληροφορίες λαλούν ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του α-ντοπ-ελ θωρεί που τα χτες το δείλις τον ίδιον εφιάλτην: έναν Φοίνικαν να τον σιγοκαουρτίζει, όπως ψήνουν οι Καλαμαράες τον οβελίαν για εφτά-οχτώ ώρες κάθε Πάσκαν. Οι πηγές μας είναι έγκυρες τζ’ εν επιδέχουνται αμφισβήτησης.

ΥΓ.2: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ