Ήρταμεν ΓΣΠ και εταράξαμεν σας. Εσείς θα έρτετε; ΜΠΑ!

Ήρθαμεν, είδαμε, μπιπ, και απήλθαμε. Τούτο μόνο φτάνει για να κατανοήσετε τι σας εκάμαμεν το Σάββατο στο εξοχικό μας. Θυμάστε που σας ελαλούσα ότι θα νιώσετε τους γλυκούς καρπούς της πώρωσης μας, που εσείς ευθύνεστε για τούτο; Έννεν του κουτουρού που εμιλούσα! Κάτι ήξερα! Να σας θυμίσω μερικά πράματα που ελαλούσα, για να μεν με πείτε μετά Χριστόν προφήτη.

Στις 3 του Δεκέμβρη:

Ρε μα ότι και να κάμετε, εν θα γλυτώσετε το Σάββατο. Μα θα είναι τόσο γλυτζιά τα μπιπ που θα σας κάμουμε, που εν θα ξαναπάτε ζαχαροπλαστείο ως την 26η αγωνιστική. Το παρακράτος σας και η παραομάδα σας, θα φαν ένα πάτσο που δαμέ ως εν ξέρω και εγώ που. Επωρώσετε μας σε απίστευτο βαθμό, και τους γλυκούς καρπούς της πώρωσης μας θα τους δοκιμάσετε το Σάββατο. ΕΤΣΙ ουρανίσκο που θα κάμετε.

Στις 5 του Δεκέμβρη:

Όπως και να έχει, το ότι ετοιμαζόμαστε και παρανοούμε είπαμεν σας το. Το τι θα σας κάμουμε, τούτο αφήνουμεν το για να μεν χαλάσει η έκπληξη!

ΕΕΕΕΕΕ, πως σας εφάνηκεν η έκπληξη; Μα γιατί εν μιλάτε; Μα γιατί εν.. κάθεστε; (Ίντα υπονοούμενο σας είπα α!). Επήρετε χαπάρι ότι 1500 εκάμαμεν σας τα ούλλα προχτές; «Εδώ θα γίνει ο τάφος σας» εφωνάζετε μας που το φλωροπέταλο σας. Την ίδια ώρα, κάτι παλλικάρκα της φατζιής στην ανατολική σας, επροκαλούσαν και εφωνάζαν μας να πάμε τζιαμέ στην γωνιά. Εμείς επίαμεν. Οι δικοί σας γιατί εν ήρταν; Μια ζωή λόγια! Φαφλατάες. Ρε, αντρεπούμαστε να σας δέρνουμε πλέον! Πάμε στην Πάφο και φοούμαστεν παραπάνω το παιγνίδι αντί με εσάς. Γιατί;;; Γιατί είσαστεν πελάτες ρε! Οι καλύτεροι! Αν επαίζαμεν 32 αγωνιστικές το αποελλίν (τζαι το αποελλίν τζαι το αποελλίν), ήταν να πιάμε το πιο εύκολο πρωτάθλημα μας ever!

Το λοιπόν! Σάββατο πρωί τωρά η κουβέντα. Εγίνηκεν 11 να ξυπνίσω, ακόμα λίο να χάσω τα λεωφορεία. Και γιατί; Επειδή εν σας λαμβάνω υπόψη. Το αγωνιστικό μαζί σας εν έχει action, και εν είχα την έννοια. Ενιγουέιζ, εξύπνισα, επία ΠΑΠ, και άμα είδα γραμμή τα λεωφορεία και τον κόσμο φορτσάτο (Χατζηπαντζή thx), λαλώ που μέσα μου ότι θα έχει άγρια τσόντα σήμερα. Ποτζίνες που όι 18, 28 και πάνω που πρέπει να είσαι για να τις δεις.

Ξεκινούν τα Magic Buses (Αγγελάκα είσαι Θεός). Κάμνουμε την στάση μας τζιαμέ στον ζυγιστικό. Ενώνονται οι δύο πορείες που Λεμεσό και που Λάρνακα. Φέρνουν μας πίσω που τον Ορφανίδη οι μπάτσοι, επερνούσαν τα λεωφορεία και οι δικοί σας εχάνουνταν! Κατεβαίνουμε πίσω που το πέταλο, μπαίνουμε μέσα. Θωρούμεν εσάς τις λισχιάρες απέναντι. Ε, εν ήθελε και πολλά να αρκέψει το πάρτι. 2μιση ώρες, δεν σας ακούσαμε. Ήρταμεν έσσω σας, ΕΤΑΡΑΞΑΜΕΝ σας. 1500 ήμασταν, 15 χιλιάδες εσείς. Ρε μα εν αντρέπεστε; Ούτε καν μάχη ήταν για μας τούντο πράμα. Παντού εταράξαμεν σας, έννεν Ρέζεκ; Και τούτη η ομάδα σας, παναγία μου! Να εδιάλεα 11 μιτσιούς που την γειτονιά μου, εννά ήταν καλύτεροι που σας.

Ξέρετε το πολλά το πολλά το αστείο όμως; Εκάμετε τόσα και τόσα, και ήρταμεν, εταράξαμεν σας, και τωρά περιμένουμεν σας τον Ναό. Τζιαμέ θα δείτε την ζούγκλα. Αμαζόνιος. Όι όπως το Tivoli το Λούνα Παρκ προχτές έσσω σας. Και το ερώτημα… Θα έρτετε; ΜΠΑ!

ΥΓ. Αααα εν σας είπα, έκαμα και FACEBOOK! Ο Δικηγόρος του Διαβόλου έκαμεν, εγώ να μεν κάμω δηλαδή;;;

http://www.facebook.com/KeyserSoze1911

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ