Προσοχή στο κενό!!!

Ένα από τα καλύτερα Σαββατοκυριακοδεύτερα είχαμε οι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ, αφού όλοι οι υποτιθέμενοι διεκδικητές του τίτλου είχαν τα στραβοπατήματα τους. Πρώτος και καλύτερος ο πελάτης,  Αποέλ,  που πήρε την καθιερωμένη του ήττα από τη Μεγάλη Κυρία! Με αυτή τη νίκη καταφέραμε να αυξήσουμε τη διαφορά από το δεύτερο στο +4. Αλήθεια, έχει εμφανιστεί ο Χατζηλιασής ρε παιδιά;

Φεύγουμε από το Σάββατο, ξημερώνει μια ωραία Κυριακή, την οποία φρόντισε η Δόξα να μας την κάνει ακόμη καλύτερη αφού κέρδισε το Αεκάκι στο ΓΣΖ. Έτσι έδωσε το δικαίωμα στα αποελιστάκια να “χαρούν” λίγο αφού κρατήθηκαν στη δεύτερη θέση. Η διαφορά μας από το τρίτο Αεκάκι αυξήθηκε στο +7.

Τέλος, οι γατούλες εκ Λεμεσού, οι οποίες το περασμένο Σάββατο πανηγύριζαν για την ισοπαλία στο Ναό, έφεραν μια ισοπαλία με το Παραλίμνι, με αποτέλεσμα να χάσουν και την τέταρτη θέση από τον συμπολίτη τους, Απόλλωνα.

Σε όλους εσάς που είχατε ένα πικραμένο Σαββατοκυριακοδεύτερο, σας ευχόμαστε περαστικά και σας αφιερώνουμε το τραγούδι της ημέρας, μπας και σας απαλύνουμε τον πόνο! Προσοχή στο κενό…του βαθμολογικού πίνακα λοιπόν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ