Καταγγέλθηκε ως βιασμός!

@Χαιρετίζω όλες τις Ανορθωσιάτικες ψυχές του πλανήτη, Όλα μπλε και αυτή την εβδομάδα!

@Περίφημα κύλησε το Σαββατοκύριακο, σαν κι αυτό να έρθουν κι άλλα. Νίκη στο  φούτσαλ Παρασκευή βραδάκι, τεράστιο διπλό στο ΓΣΠ και για γλυκό ήρθε η εκτός έδρα νίκη που πέτυχαν στην Λεμεσό οι κορίτσαροι του βολεϊ.

@Σωρεία καταγγελιών συγκεντρώθηκαν στην αρχή ραδιοτηλεόρασης καθώς συνδρομητικό κανάλι πρόβαλε για 2 ώρες  ζωντανά όργια και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Από ότι μάθαμε περιλάμβαναν βίαιη σεξουαλική πράξη με 1200 για ώρα διεγερμένους  να προβαίνουν σε ταυτόχρονη διείσδυση επί της πορτοκαλί εκδιδομένης  επί χρήμασι. Με άλλα λόγια αδέρφια ΕΒΙΑΣΑΜΕΝ ΤΟΥΣ!!!

@Από το σοκ του μαζικού βιασμού υπέστη νευρικό κλονισμό ανθρωποειδής χιμπατζής με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί και να καταζητείται. Πέρα της εξαφάνισης τους φόβοι εκφράζονται πως από το σοκ που υπέστη δε θα ξαναμιλήσει.

@Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε την νίκη του Σαββάτου μα πιο έκδηλη η χαρά ήταν για τον Οκκά. Ο οποίος αν και δεν σκόραρε στα 90 λεπτά σκόραρε εικονικά στους πανηγυρισμούς για να κάνει τον πανηγυρισμό του χαζομπαμπά! Να σου ζήσει Γιάννο η κοράτσα αλλά θέλει γκολ με την Α.Ε.Π για αυτό κανόνισε!

@Κατεβήκαμε με πέντε απουσίες στο Γ.Σ.Π και στην πορεία έγιναν εφτά αλλά πάλι το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Από τους τρεις που παίξαμε μπορώ να πω πως το χθεσινό ΑΠΟΕΛ ήταν το χειρότερο όλων. Οπόταν λεβέντες μου στα πόδια μας και στην σοβαρότητα μας να ξεκινήσουμε σερί και να τους βάλουμε και άλλη πίεση.

@Με δύο δύσκολες εξόδους συνεχίζεται το πρόγραμμα ως πριν τα Χριστούγεννα. Στόχος βέβαια οι έξι βαθμοί γιατί μόνο έτσι θα έχουν αντίκρισμα νίκες σαν τις προχτεσινές.

@Αυτά για την ώρα, να μην σας κουράζω με άλλα θέματα. Θα επανέλθω εντός της εβδομάδας.

Καραμπινάτος

Ντόμπρος, σταράτος και ξεπαγιασμένος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ