Πονάνε ωρέ τα παλληκάρια; Πε μας ρε Φερναντέζ να δούμεν…

Ε απ’ότι φαίνεται, πονούν και τα παλληκάρκα! Μα είδατε σύμπτωση σήμερα; Η φίλη μας η Δόξα, με τον λαστιχάρη τον Χατζηλούκα προπονητή (τούτο το Χατζή έχουν το πολλά τζιαμέ στο αποέλ!), επίεν να παίξει με τους μάστρους τους χωρίς τον παρέα μας τον Ρίκκυ, ο οποίος σε κάποιον υπερπέραν ετραυματίστηκεν εχτές-σήμερα, εννά σας γελάσω!

Κάμετε τους χάζιν όμως που τον Γενάρη που θα έρτουν στο ΠΑΠ, τι αζίνες θα φκάλουν! Ούτε τραυματισμούς ούτε τίποτε! Ίντα, αύριο να δείτε το χάζιν στο Παραλίμνι. Θυμάστε το «special» κονδύλι του αποέλ που σας ελαλούσα; Ε, ετραβήσαν και τούντην εφτομάν που μέσα, και για σήμερα και για αύριο!

Τα δικά μας τα παλληκάρκα εν πονούν όμως! Και αύριο θα το δείτε ακόμα μια φορά. Ότι θέλετε κάμετε, εν σας εσώσαν εχτές οι Μάγια, εν θα σας σώσει τίποτε! Ας εν καλά ο Ρέζεκ και η υπόλοιπη παρέα. Γουστάρουμε εμείς. Θα είναι πιο απολαυστικός ο τίτλος τον Μάη! Γιατί έτσι κερδίζεις τους τίτλους, λεβέντικα! Όι με τον Τσαγγάρη και τον Τράττο. Ξέρετε εσείς! Όπως και να έχει, τούτον ήταν το statement μου για σήμερα.

ΥΓ1. Τζίντο φατσοβιβλίο έχει πολύ χάζι τελικά! Αρέσκει μου που τα λαλώ και πιο προσωπικά με όλους εσάς τους Ανορθωσιάτες. Θυμάστε και τζίντον λαστιχάρη που έθελε να με «κάμει» 2 φορές φίλον του; Ε, εγινήκαν 3! Και λαλώ του πάλε, φίλοι εν θα γίνουμε ποττέ! Που θα κάμει το facebook κουμπίν Add πελάτη, θα σε κάμω εγώ! Εν ανυπόμονος ο γέριμος! Για εσάς τους Ανορθωσιάτες, δαμέ! http://www.facebook.com/KeyserSoze1911

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ