Πελάτες μου!

Μία και απόψε για την μάχη στο ΓΣΠ. Η ημέρα που όλοι μας περιμέναμε κόντεψε για τα καλά. Όσες τρικλοποδιές και αν προσπάθησαν να μας βάλουν, με όσους τρόπους και αν προσπάθησαν να σπάσουν την ομοψυχία μας, απέτυχαν. 1300 στο γήπεδο και τόσες χιλιάδες που νοητά θα είναι μαζί μας, πάμε στο ΓΣΠ να συνεχίσουμε την πελατειακή μας σχέση μαζί τους.

Εδώ και τόσους μήνες, Χατζηλιασής και σία προετοίμαζαν το έδαφος για αυτό το παιγνίδι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η άλωση του ΓΣΠ το Σάββατο θα κάνει ακόμη ισχυρότερο το σοκ για αυτούς. Ξέρουν ότι μόνο με πισώπλατες μαχαιριές και βρωμιά μπορούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας, για αυτό και όταν δεν θα τα καταφέρουν το Σάββατο, το πλήγμα για αυτούς θα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Εμείς πάμε στο ΓΣΠ για να κερδίσουμε το παιγνίδι στον αγωνιστικό χώρο, όπως ξέρουμε και μάθαμε να κάνουμε. Αυτοί δεν είναι μαθημένοι σε έτσι νίκες. Για αυτό και είδαμε ότι είδαμε το τελευταίο διάστημα. Και όλο αυτό το σκηνικό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. 1300 πωρωμένοι λοιπόν στο ΓΣΠ, μέσα στην γωνιά, αλλά πάλι και έτσι… δεν καταλάβουμε τίποτα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ