ΠΑΝΣΥΦΙ προς Κουτσοκούμνη: «Πως μπορείτε να μιλάτε με τον κατακτητή;»

Ανακοίνωση που ασχολείται με τα σχέδια Κουτσοκούμνη για «ενοποίηση» του ποδοσφαίρου μας με τους Τουρκοκύπριους, εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ της Ανόρθωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι , εάν ο (παντοτινός) πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου συνεχίσει τις προσπάθειες για ενοποίηση του ποδοσφαίρου, η αντίδραση μας θα είναι άμεση. Επίσης απαιτούμαι, πρωτίστως από το δικό μας Σωματείο, και γενικότερα απ’ όλους όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που θα τερματίσουν αυτήν την φαεινή του ιδέα.

Δηλαδή με απλά λόγια πως ένας σοβαρός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί τέτοιο πράγμα; Θα μπορούσαμε εμείς να πάμε ποτέ να αγωνιστούμε σαν φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πόλη, την οποία εδώ και 38 χρόνια λαχταρούμε ; Την οποία κρατά ο τούρκος κατακτητής με παράνομο τρόπο ; Εμείς στερούμαστε τα πάντα εδώ και τόσα χρόνια από την εισβολή και εσείς μιλάτε μαζί τους ; Την Πόλη μας, την έδρα μας, τα σπίτια μας , το οίκημα μας κύριοι θέλουμε μια μέρα να πάμε και να τα πιάσουμε πίσω γιατί μας ανήκουν. Κόψετε τα μαγειρέματα για την λίρα πριν να είναι αργά για όλους. Είμαστε ταγμένοι για αυτή την Ιδέα που ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου και εν θέλετε να σας το δείξουμε. Εμείς υπήρχαμε πριν καν εσείς μπείτε στην διαδικασία να δημιουργηθείτε.

Ας ευελπιστούμε πως ήταν μια κακή ιδέα του «κυρίου» αυτού και πως άμεσα τελειώσει πριν καν αρχίσει αυτή η κουβέντα. Το σενάριο δεν θέλουμε καν να το φανταστούμε. Αν μεταξύ μας δεν μπορούμε να τα βρούμε τότε με αυτούς τι θα γίνει; Πόλεμος κύριοι; Μετά από τις τρεις διασπάσεις του ποδοσφαίρου μια τέταρτη θα ήταν η απόλυτη καταστροφή. Κάποιες πράξεις σας είναι επικίνδυνες για το ποδόσφαιρο αλλά και για την ασφάλεια του κόσμου. Ποτέ μας δεν πάψαμε να πιστεύουμε πως είστε οι ηθικοί αυτουργοί για ότι γίνεται μέσα και έξω από τα στάδια.

ΠΑΡΑΙΤΉΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ