Να αυξηθεί η διαφορά

Το κλίμα εορταστικό, τα σπίτια στολισμένα και . . . παντού ΜΠΛΕ! Μπορεί οι μέρες αυτές να προσφέρονται για να ξεχαστούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, η αλήθεια είναι όμως ότι η Ανόρθωση είναι μια συνήθεια που δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Σε μια από τις πιο βαρετές βδομάδες του χρόνου, το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, εώς το Σαββατοκύριακο που θα ξαναμπούμε σε γήπεδο.  Αγωνιστική όμως η οποία προσφέρεται μαζί με την επόμενη, για να αυξήσουμε τη διαφορά στη βαθμολογία από όλους τους υπόλοιπους.

Στις επόμενες δύο αγωνιστικές, πρώτα φιλοξενούμε τη Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και στη συνέχεια ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλκή. Δύο παιχνίδια που εάν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε εύκολα ή δύσκολα να πάρουμε τους 6 βαθμούς. Συγκομιδή φυσικά που κατά πάσα πιθανότητα θα αυξήσει και τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες αφού στην επόμενη αγωνιστική δεσπόζουν τα ντέρπυ Απόλλων-ΑΕΛ και ΑΕΚ-Ομόνοια ενώ στην μεθεπόμενη το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και το Ομόνοια-ΑΕΛ.

Είναι λοιπόν στα δικά μας πόδια, με δύο σερί νίκες να αυξήσουμε τη διαφορά και να μετατρέψουμε τον φετινό μαραθώνιο σε παράσταση για μια ομάδα… Τη δική μας!!!

Καλές γιορτές σε όλους…

…ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ