ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το σκάνδαλο Ομόνοιας – Κυβέρνησης με το δάνειο

Τα σκάνδαλα Ομόνοιας – ΑΚΕΛ – παρούσας κυβέρνησης είναι πάρα πολλά και έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα με το δάνειο που ευελπιστούν να πάρουν το επόμενο διάστημα. Από πού να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε; Από την Ocean tankers που βρέθηκε χορηγός στην «ομάδα του λαού»; Από τις επιταγές του ΑΚΕΛ για να περνούν τα κριτήρια; Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα και το Anorthosis24 σας αποκαλύπτει σήμερα το νέο σκάνδαλο που έρχεται. Όλοι ξέρετε για το δάνειο που θέλει να πάρει η Ομόνοια για να «σωθεί», με τα ποσά που ακούγονται να είναι της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Anorthosis24 σας αποκαλύπτει σήμερα ότι η τράπεζα στην οποία αποτάθηκε η Ομόνοια για να πάρει το δάνειο, είναι η Federal Bank of Middle East, η οποία δραστηριοποιείται και στην Κύπρο. Η συγκεκριμένη τράπεζα, είχε αποταθεί στην Κεντρική Τράπεζα για να γίνει Κυπριακή τράπεζα, κάτι που απορρίφθηκε. Λιγότερο από δύο μήνες όμως πριν τις εκλογές, και σε περίπτωση που δοθεί το δάνειο στην Ομόνοια, καταλαβαίνει κανείς ότι η αίτηση της τράπεζας θα «επανεξεταστεί». Άλλωστε, πρέπει να γίνουν τα πάντα για να συσπειρωθεί ο κόσμος του ΑΚΕΛ και ποιος ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουν, παρά μέσω Ομόνοιας;

Επίσης, όσον αφορά στο δάνειο, αποκλειστικές πληροφορίες του Anorthosis24 αναφέρουν πως θα υπάρχει μία «περίοδο χάριτος» για την αποπληρωμή του ή στην χειρότερη περίπτωση, αυτό θα γίνεται με πολύ μικρές δόσεις, έτσι ώστε το σωματείο της Ομόνοιας να μείνει στον αναπνευστήρα τουλάχιστον για φέτος και για τον επόμενο χρόνο.

Τώρα, πώς μία τράπεζα, με τέτοια οικονομική κρίση, αποφασίζει να δώσει τέτοιο μεγάλο δάνειο σε ένα σωματείο το οποίο είναι φανερό πως δεν μπορεί να βρει τους πόρους από μόνο του για να ξεπληρώσει, αυτό το αφήνουμε στην… φαντασία σας. Βάλτε στον παρονομαστή αυτά που σας αναφέραμε προηγουμένως, και τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα είναι… ολόσωστα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ