Νέος αλλά… ωραίος

Μπορεί στη φετινή περίοδο ο Ρόνι Λεύι να τον εμπιστεύτηκε μόλις 45΄σε πρωτάθλημα και κύπελλο – κάτι για το οποίο ενδεχομένως να μετανιώνει τώρα, ειδικά για το παιχνίδι με τον Ονήσιλλο – ωστόσο, μόνο άπειρος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας, Χρίστος Μάστρου.

Προερχόμενος από την Αναγέννηση Δερύνειας, με την οποία είχε δυο γεμάτες χρονιές, ο 25χρονος σχεδόν τερματοφύλακας (3/1/1988) πήρε με το σπαθί του την μεταγραφή στη Μεγάλη Κυρία, αφού κατά την περσινή περίοδο τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τα βλέμματα τόσο των Ρόνι Λεύι-Αριάν Μπεκιάι, όσο και του ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκο Νιόπλια που τον έχρισε διεθνή. Πέρσι, παίζοντας στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, ο Χριστάκης συμμετείχε σε 22 αγώνες της ομάδας του ως βασικός, ενώ ένα χρόνο προηγουμένως είχε πάρει 20 φορές θέση κάτω από τα δοκάρια της Β΄κατηγορίας και πάλιν για λογαριασμό της Αναγέννησης.

Ο Μάστρου είναι μαθημένος στην πίεση, έπαιξε απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες του τόπου, κάνοντας μάλιστα και εντυπωσιακές εμφανίσεις, και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το αυριανό παιχνίδι. Βρίσκεται ήδη αρκετούς μήνες στο Αντώνης Παπαδόπουλος, έχοντας εξοικειωθεί με τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Το μόνο που χρειάζεται – όπως και οι συμποδοσφαιριστές του – είναι τη στήριξη, τη συμπαράσταση και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου μας που θα βρεθεί στο Βόρειο πέταλο του ΓΣΠ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ