Αυτοί θα καλύψουν τα κενά

Αλέξα, Σιέλης, Βαλβέρδε εκτός, Οχαγιόν, Κόλιν, Μάστρου εντός. Πολύ λίγες είναι οι πιθανότητες να δούμε κάτι διαφορετικό στο παιγνίδι του Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ, και αυτό επειδή οι προαναφερθέντες είναι οι μόνοι διαθέσιμοι που έχουμε για το Σάββατο στις θέσεις στις οποίες έχουμε απουσίες!

Είναι φανερό πλέον ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στον μεσοαμυντικό τομέα, αλλά περισσότερα για αυτό θα πούμε τις επόμενες ημέρες. Με την προσοχή μας στραμμένη αποκλειστικά στο ντέρμπι του ΓΣΠ, Οχαγιόν – Κόλιν και Μάστρου καλούνται να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του παιγνιδιού.

Ο Άντιτς θα μεταφερθεί αριστερά στην άμυνα, δεξιά θα πάρει θέση ο Κόλιν, και ο Οχαγιόν θα δώσει την επιπλέον λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής δίπλα από τον Σκοπελίτη. Ο Μάστρου για πρώτη φορά θα είναι βασικός στην εντεκάδα, και το ότι αυτό γίνεται με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, βάζει επιπλέον πίεση στον Κύπριο τερματοφύλακα.

Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς αλλά και στους υπόλοιπους που θα κληθούν να αγωνιστούν το Σάββατο, και αν ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε από το παιγνίδι. Αντιθέτως θα λέγαμε… αυτοί θα έχουν να ανησυχούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ