Μπουτίκ: Αποκαλυπτήρια… σχεδίων!

Ακόμα στα… σχέδια είναι η IBG όσον αφορά στο κατάστημα αναμνηστικών του Σωματείου μας.

Η εταιρία – με έδρα το Μπαχρέιν – που ήρθε στην Κύπρο για να αναβαθμίσει την υποδομή και να εξελίξει την φιλοσοφία στον τομέα της πώλησης γαλανόλευκων προϊόντων, έκανε επιτέλους την εμφάνισή της! Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, εντός της ερχόμενης βδομάδας – δεν διευκρινίζεται μέρα, ώρα ή χώρος – θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου με την IBG, στην οποία θα παρουσιαστούν τα αρχιτεκτονικά σχέδια της νέας μπουτίκ, αλλά και τα προϊόντα που θα διατίθενται.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την ερχόμενη βδομάδα, αν και φαίνεται απίθανο να υπάρξει ουσιαστική λειτουργία είτε του ηλεκτρονικού είτε των άλλων καταστημάτων εντός του 2012. Αν μη τι άλλο, ελπίζουμε η αναμονή να αξίζει τον κόπο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου με την εταιρία IBG, που εδρεύει στο Μπαχρέιν, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση των καταστημάτων αναμνηστικών ειδών του Σωματείου μας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα γίνει η παρουσίαση των αρχιτεκτονικών σχεδίων που αφορούν την ανακαίνιση του καταστήματος στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παρουσίαση σχεδίων που αφορά όλα τα νέα προϊόντα και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το έργο.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του σχεδιασμού αυτού του έργου, που υπόκειται στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδιασμού δράσης του νυν Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας. Ο σχεδιασμός αυτός συμπεριλαμβάνει πληθώρα έργων που αποσκοπούν στη σταδιακή αναβάθμιση των υποδομών και της γενικότερης λειτουργίας ολάκερου του οικοδομήματος του αγαπημένου μας Σωματείου.

Όπως ήδη έχουμε δεσμευτεί, επαναλαμβάνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά, μεθοδικά και υπομονετικά έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να μπορέσουμε να επιφέρουμε πολυεπίπεδη αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση του Σωματείου μας, το οποίο εκτός από μια πρωτοπόρο ποδοσφαιρική ομάδα φιλοδοξεί  να έχει την πρωτοπορία και σε όλα τα άλλα επίπεδα λειτουργίας του.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ