Μονόδρομος το διπλό στην Πάφο

Μετά το δώρο που κάναμε την περασμένη Δευτέρα στην ΑΕΚ Καραβά και τους συνδιεκδικητές μας για τον τίτλο, αύριο το βράδυ, στις 20:00, καλούμαστε να επανέλθουμε σε τροχιά επιτυχιών. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2012, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, προκειμένου η ομάδα μας να παραμείνει στην κορυφή και να εξακολουθήσει να οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο.

Ο Παφιακός βρίσκεται στην 4η θέση, με ίσο αριθμό επιτυχιών και αποτυχιών σε 8 αγώνες και θα επιδιώξει μετά μανίας τη νίκη στην αίθουσα Αφροδίτη, προκειμένου να μην χάσει το τρένο της τετράδας από ΑΕΚ και Ομόνοια που βρίσκονται πίσω με ένα βαθμό. Οι στόχοι της δικής μας ομάδας είναι βέβαια διαφορετικοί, αρχίσαμε όμως να νιώθουμε την καυτή ανάσα Σαλαμίνας και Αναγέννησης, την οποία αντιμετωπίζουμε την επόμενη αγωνιστική, με το νέο έτος.

Μεγαλύτερος εχθρός είναι ίσως η ψυχολογία, που επηρεάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα απέδειξε ωστόσο, ότι φέτος έχει φτιάξει μια τρομερή χημεία ανάμεσα στους πετοσφαιριστές, σημείωσε τον ευρωπαϊκό θρίαμβο με τη Μαρίνα Καστέλα, ενώ ήταν αήττητη για 8 παιχνίδια, ένα ολόκληρο γύρο δηλαδή! Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε, είναι ο εφησυχασμός που παρατηρείται όταν παίρνουμε προβάδισμα με δύο σετ, κάτι που έκανε φέτος την εμφάνισή σου σε ορισμένα παιχνίδια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ