Μετρά μέρες ο Μπλάζιτς

Όπως λέχθηκε και από τα χείλη του προέδρου του σωματείου, σε πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη, ένας από τους ποδοσφαιριστές για τον οποίο καταβάλλονται προσπάθειες να αποδεσμευτεί, είναι ο Σρέντιαν Μπλάζιτς.

Μόνο εύκολη δεν είναι ωστόσο η περίπτωση του Μαυροβούνιου πορτιέρο, αφού ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει αν δεν λάβει γερή αποζημίωση ενώ, νομικά είναι καλυμμένος εκτός κι αν εξευρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει, είτε με το ίδιο συμβόλαιο, είτε με συμβόλαιο που θα… συμπληρώνει η Μεγάλη Κυρία. Έχουν γίνει από το καλοκαίρι αρκετές προσπάθειες μέσω διάφορων μάνατζερ για να βρεθεί ομάδα στο εξωτερικό, κάτι που στάθηκε αδύνατο. Φαίνεται όμως η λύση να έρχεται τελικά από την Κύπρο αφού, σύμφωνα με είδηση που δημοσιεύει το kerkida.net, υπάρχει ένα κατ’ αρχήν ενδιαφέρον από τη Νέα Σαλαμίνα, για να εντάξει στη δύναμή της τον ποδοσφαιριστή.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπλάζιτς δεν καταλαμβάνει θέση ξένου/κοινοτικού αφού δεν είναι εγγεγραμμένος στο δυναμικό της ομάδας που έχει κατατεθεί στην ΚΟΠ. Καταλαμβάνει όμως… γερή θέση στο μισθολόγιο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ