Μάστρου: «Είμαστε μία παρέα»

Στο SuperSport FM μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Χρίστος Μάστρου, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην βασική εντεκάδα στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ το προηγούμενο Σάββατο. Ο Μάστρου ανέφερε πως ότι η Ανόρθωση είναι μία μεγάλη παρέα και πως τον αγκάλιασαν όλοι, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Το σημαντικό είναι ότι είμαστε στην πρώτη θέση, είπε ο Κύπριος τερματοφύλακας, τονίζοντας πως σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη.

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάποιο μυστικό για την πορεία της ομάδας, ανέφερε πως «πρέπει να δουλεύεις σκληρά στις προπονήσεις και να βλέπεις ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Πρέπει  να τα δίνεις όλα για να έχεις την ουσία και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις».

Όσον αφορά τον προπονητή, ανέφερε πως είναι κοντά τους συνέχεια και πως τους δείχνει ότι τους έχει εμπιστοσύνη. «Μας το μεταφέρει για να του το ανταποδίδουμε μέσα στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά την ομάδα, ανέφερε πως στην Ανόρθωση είναι μία παρέα μεταξύ τους. Αναφερόμενος για το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, είπε πως τον αγκάλιασαν όλοι πριν τον αγώνα. «Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί μια ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη. Ο συναγωνισμός βοηθά και τους δύο τερματοφύλακες που βρίσκονται στην ομάδα. Ο προπονητής επιλέγει τον Μαθιού, όταν είναι καλά. Αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Μακάρι να τα πηγαίνει καλά η ομάδα και να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση αν αποδέχεται τον τίτλο του πρώτου φαβορί για την ομάδα μας, τόνισε πως υπάρχουν ακόμα 19 παιχνίδια, προσθέτοντας πως οι βαθμοί έρχονται και χάνονται από εκεί που δεν το περιμένεις. «Έχουμε μια διαφορά και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε αλλά και να την αυξήσουμε. Είμαστε ένα καλό σύνολο και μαζί με τη στήριξη του κόσμου και την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών θα έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα».

Ο Μάστρου ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο για την αποθέωσε που γνώρισε η ομάδα με την επιστροφή της αποστολής στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. «Τους ευχαριστούμε. Είναι κοντά στην ομάδα και πιστεύουν σε μας».

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΠ, τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο παιγνίδι. «Η ΑΕΠ δυσκόλεψε πολλούς αντιπάλους της. Θα πάμε σοβαροί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε νικητές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ