Κάλβο ο επικρατέστερος για δεξιά

Παρά τις απουσίες που έχει η ομάδα στο σημερινό παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα μας διατηρήσουν στην κορυφή είναι μονόδρομος. Τέσσερις απουσίες μετράει η ομάδα μας, πέντε αν συνυπολογίσουμε και τον Μποαβεντούρα. Βαλβέρδε και Λαμπάν βρίσκονται στην Γαλλία όπου ακολουθούν το στάδιο αποθεραπείας τους, ενώ Αλέξα και Σιέλης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Με αυτά τα δεδομένα, η μόνη θέση που αναζητάει κάτοχο, με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ. Κάλβο, Οκκάς, Ιτζάγκι και Ρονκάτο είναι οι τέσσερις που δίνουν την μάχη, με τον Κάλβο να είναι αυτός που δοκιμάστηκε εκεί στις τελευταίες προπονήσεις από τον Ρόνι Λέβι.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μάστρου, ενώ στον πάγκο θα είναι ο νεαρός Κωνσταντίνος Ζαχαρουδιού από την ομάδα των U-21. Με την απουσία Σιέλη, αριστερά στην άμυνα θα βρεθεί ο Άντιτς και δεξιά ο Κόλιν, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Ζόρζε – Ίλιτς.

Στην μεσαία γραμμή, επιτελικό ρόλο θα έχει ο Σπαντάτσιο και από πίσω του θα είναι οι Οχαγιόν – Σκοπελίτης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ρέζεκ, αριστερά ο Λαβόρδε και δεξιά τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Κάλβο.

Σε περίπτωση που αυτή θα είναι η εντεκάδα της ομάδας μας, στον πάγκο θα βρεθούν οι Οκκάς, Ιτζάγκι, Ρονκάτο, Ζούλα, Γ. Σιέλης, Οικονόμου και Ζαχαρουδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ