Η κριτική των νικητών

Έβδομο σερί διπλό για την ομάδα μας και διατήρηση στην κορυφή.Αποστολή εξετελέσθη και το anorthosis24.net ασκεί την κριτική του στους πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκης.

Μάστρου: Δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο απαραβίαστης εστίας για την ομάδα μας με τον Μάστρου να αυξάνει κατακόρυφα της μετοχές του, όπως επίσης και τον συναγωνισμό για την θέση “1”. Ενήργησε σωτήρια στο φάουλ του Σίλας ενώ είχε την ψυχραιμία να αφήσει την μπάλα να περάσει έξω στο εξ επαφής σουτ του 85ου λεπτού.

Άντιτς: Χάρμα οφθαλμών ο Σέρβος ακραίος αμυντικός ο οποίος όργωσε την αριστερή πλευρά όντας συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και άξιος συμπαραστάτης του Λαβόρδε στην επίθεση. Εξαπέλυσε 3 οβίδες έξω από την περιοχή και μόνο από ατυχία δεν χρίστηκε σκόρερ.

Ίλιτς: Ο γνωστός Ίλιτς με την αρχοντική του παρουσία στον χώρο της άμυνας και τα εκπληκτικά ποσοστά κερδισμένων μονομαχιών είτε στον αέρα, είτε στο χόρτο.

Αλέξα: Ανταποκρίθηκε περίφημα στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού κρατώντας την θέση του και βοηθώντας τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας, όσο και στο μαρκάρισμα του δραστήριου Σερτζιάο. Έδωσε πολλές λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας το τελευταίο 10λεπτο όταν και δεχθήκαμε κάποια πίεση.

Κόλιν: Ακόμα κάνει overlap ο πολυσύνθετος Ολλανδός αμυντικός που είχε τεράστια αποθέματα δυνάμενων κάνοντας τρεξίματα και στα 2 μισά του γηπέδου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του και το ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεών του ήταν ιδιαίτερα ψηλό.

Σκοπελίτης: Πολλά χιλιόμετρα και καίριες τοποθετήσεις από τον υπαρχηγό που μπορεί να υστέρησε λίγο ως προς την ταχύτητα μοιράσματος παιχνιδιού, αλλά από την πάσα ακριβείας του στον χώρο ξεκίνησε η κούρσα του Λαβόρδε για το 0-2.

Σπατάτσιο: Δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο κατεβαίνοντας έως και στο 1/3 του γηπέδου για να πάρει μπάλα και να κάνει παιχνίδι.

Λαβόρδε: Φλύαρος στο πρώτο ημίχρονο, μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στο δεύτερο με αποτέλεσμα να χριστεί σκόρερ μετά από εξαιρετική πλαγιοκόπηση στις καθυστερήσεις.

Κάλβο: Εκρηκτικός στα πρώτα βήματα, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, ο Ισπανός πρόλαβε να μοιράσει μια ασσιστ και να φτάσει μια ανάσα από του να χριστεί σκορερ εντούτοις ο Γαρπόζης έκοψε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ινζάγκι: Τεράστια όρεξη για ποδόσφαιρο, ζητούσε συνεχώς την μπάλα απειλώντας είτε με μακρινά σουτ είτε μοιράζοντας τελικές μπαλιές στους συμποδοσφαιριστές του. Θα μπορούσε να είχε καλύτερα τελειώματα των φάσεων σε 2 περιπτώσεις εντούτοις σε καμιά περίπτωση αυτό δεν αποπροσανατολίζει από το γεγονός ότι ο Ισραηλινός είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας.

Οκκάς: Ο αρχηγός ψέκασε, σκούπισε και τέλειωσε σκοράροντας το γκολ που έλυσε το γόρδιο δεσμό εισπράττοντας το χειροκρότημα αναγνώρισης όταν έγινε αλλαγή.

Οχαγιόν: Όπως και με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε μια πιο προωθημένη θέση από αυτή που τον συνηθίσαμε εντούτοις δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν οι κόντρες τον έφεραν σχεδόν τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ρονκάτο, Σιέλης: Αγωνίστηκαν ελάχιστα και ως εκ τούτου δεν μπορούν να κριθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ