Επλημμυρίσαμεν

Μεγάλε κόσμε της Ανόρθωσις Αμμοχώστου,

Σας καλησπερίζω από την πλημμυρισμένη Λευκωσία. Έχει που την Κυριακή επλημμυρίσαμε που το κλάμα τους πελάτες δακάτω. Εν σταματούν. Κανεί ολάν. Σαν να τζιε εν που τον χαλκάνωρα που τες εφάσιν. Τζιε εμείς η αλήθκεια επαρασhέσαμε το λλίο. Σιγά ασπούμε. Εν το αποελ που εδέραμε. Τους πελάτες μας. Έχει τόσα χρόνια δηλαδή που τους δέρνουμε, εν εσυνηθίσετε ακόμα; Εδέραμε μια κατώτερη ομάδα που τη δική μας, που υστερεί σε πολλά πράματα που εμάς.

Τέλοσπαντων, με τζίνο τον πίθηκο εν θέλω να ασχοληθώ ξανά. Εν ένας shέσις. Έχει πέντε μέρες τζιε ακόμα να εμφανιστεί. Στ’ανάθεμα να πάει. Εβαρεθήκαμεν τον. Επίε τζιε εμπίχτηκε μέσα σε καμιά τρύπα τζιε εσφήνωσε αλόπως. Αφού τόσο κόφκει ο νους του.

Το λοιπόν, ακούτε τι έγινε σήμερα. Εσηκώστηκα το πρωί τζιε πας την πελλάρα άλλαξα το όνομα του ίντερνετ μου. Ήταν speedtouch τζιε ξέρω γω τζιε έκαμα το “Anorthosis”. Φέφκω πάω δουλειά, έρκουμε πίσω το απόγευμα. Όπως άνοιξα το λάπτοπ τζιε επάτησα τζιαμέ δεξιά να κάμω connect θωρώ το ίντερνετ του γείτονα μου αλλαγμένο τζιε τζίνου. Έγραψε “APOEL” ο κουτός. Αχαχαχαχαχα. Ε τι ήταν να κάμω ρε κοπέλια; Άλλαξα το ξανά τζιε έκαμα το “Roufaaaa”. Εν να μου γράψει τζιε αποέλ ο κκιλίντζιρος. Έχει που την Κυριακή να μου πει ένα καλημέρα ο ηλίθιος σαν να και εγ…. τέλοσπαντων άτε. Σεμνά.

Εσείς αρφούθκια μου; Ετοιμαζόμαστε για Πάφο α; Θέλω να το γεμώσουμε, να δώκουμε παλμό πας την κερκίδα τζιε να φίουμε τζιε να κάμουμε τούτο το διάλογο ούλλοι μες το αυτοκίνητο που εν να φέφκουμε:

– Ε φίλε, εν σταματά ο Ρέζεκ. Γ…α τζιε ρέσσει.

– Γιατί ο Λαβόρδε πάει πίσω; Κάμνει σμιλί ο άνθρωπος.

– Ο Βαλβέρδε νομίζω έχασε τη θέση που τον μιτσή.

– Εγώ νομίζω ο Ιντζάκι εν να φκεί καλύτερος που τον Λαβόρδε.

Τούτο εν ένα παράδειγμα των διαλόγων που θέλω να δω το Σάββατο που εν να φέφκουμε που την Πάφο.

Δαμέ εν να σας αφήκω, τζιε όσο αφορά το γείτονα μου, εν να σας ενημερώσω αύριο τι εν να κάμει με το ίντερνετ του. Το πιο πιθανόν εν θα κάμει τίποτε. Αλλά υπόσχουμε σας ότι ως την 26η αγωνιστική εν να τον κάμω να το ξιμπαρώσει τζιε να βάλει καμιά primetel (αν δεν τον κάμω να μετακομίσει).

Σας χαιρετώ,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ