Επιτέλους, ήβρα το κουμπί Add πελάτης!

Άτε, εκάμαμεν και τα χολιντέις μας τούντες μέρες, ερχόμαστεν πίσω ανανεωμένοι! Εχτές που λέτε ήταν το πρώτο οφφίσιαλ meeting των συντακτών του Anorthosis24. Εν σας εκαλέσαμεν ρε κοπέλια, αλλά εν πειράζει, στο μέλλον θα κάμουμεν και μεγάλο ιβέντ για όλους μας! Ένα θα σας πω όμως, ιδιαίτερα για τις γεναίτζες τούτο! Ο Keyser Soze εν με διαφορά ο πιο όμορφος που τους άλλους συντάκτες, έτσι για να ξέρετε ποιον να διαβάζετε! Σορρυ Δικηγόρε, Πάνθηρα, Καραμπινάτε, Λονδρέζε, Γαλαζοαίματε, κροκόδειλε και όλοι οι άλλοι… δεν!

Προχωρούμε παρακάτω. Είδετε σήμερα την αποκάλυψη του Anorthosis24 για το σκάνδαλο με το δάνειο της Ομόνοιας. Δυο μήνες τους εμείναν, και επιμένουν ακόμα! Ρε μα εν επήρετε χαπάρι ότι εν σώζεστε; Ότι και να κάμετε η ποινή σας εν κομμένη! Εκάμνετε μου και παναύρκα τότε με τον Μιλτή, αλλά που να ξέρατε! Εμείς ελαλούσαμεν σας το ότι όπου και νάσε θα βουράτε, αλλά εν μας ακούατε! Δική σας κεφαλή, ότι θέλετε κάμετέ την! Αρνιά ε αρνιά! Βλέπω σας να ανοίετε κουπατζίδικο σε λίο καιρό, με τον πατήρ Καιάφα σε ρόλο ψήστη. Θα φέρετε και τον Χριστόφια, τον γιο της πλύστρας, να σας κάμνει την λάντζα! Τρελές πωλήσεις! «Πάρε μια κούπα, μπορείς να σώσεις την Ομόνοια!». Οεοεοεοε και τις κούπες τις βάψαμε μπλε, θα σας φωνάζουμεν! Όι τις κούπες που θα πουλάτε, τις κούππες τους τίτλους εννοώ!

Πάμε στο αποελλίν τωρά. Ακόμα σπάζουν τηλεοράσεις άκουσα για το παιγνίδι μας με το Παραλίμνι! Μάνα μου τους πελάτες μου, εμείναν χωρίς τηλεοράσεις και εν θα μπορούν να βλέπουν κάτι fashion tv και κάτι εκπομπές μαγειρικής, που τους περνά! Εξίασα και να σας πω όμως για τούτους, ότι ήβρα επιτέλους το κουμπί Add πελάτης που σας ελαλούσα τόσο καιρό! Έτο!

Τωρά επιτέλους, μπορώ να κάμνω Add στο Facebook μου και αποελίστες! Ειδικά ένα συγκεκριμένο λαστιχαρούι, εκαρτερούσεν πολύ καιρό τούντο μαγικό κουμπί!

Είπα να ασχοληθώ και λίο με τους λεμεσιανούς και τους αχκούλλες, αλλά σαν να και βαρκούμαι λίον ρε κοπέλια. Θα αφιερώσω χώρο και χρόνο για τούτους τις επόμενες ημέρες! Εν κρίμα, θέλουν να νιώσουν και τούτοι την αγάπη μας! Είπαμε, είμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα εμείς οι Ανορθωσιάτες, τους… αγαπήσαμε αρκετά φέτος!

Και για το facebook http://www.facebook.com/KeyserSoze1911

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ