Εκδηλώσεις ΠΑΝΣΥΦΙ για τη βδομάδα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου για ακόμη μια εβδομάδα ήταν ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας στην 12η νίκη που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο. Απ’ όλη την νήσο ο κόσμος έκανε το καθήκον του σε  άλλη μια μακρινή εκδρομή και βρέθηκε στο πλάι του Φοίνικα. Ένας αγώνας ακόμη για να αποχαιρετήσουμε το 2012 ο οποίος θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος «εκτός έδρας». Τα εισαγωγικά εξηγούνται με δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι μερικά χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται η αγαπημένη μας πόλη και ο δεύτερος είναι ότι φέτος δεν αφήσαμε γήπεδο που να μην το κάνουμε έδρα μας.

Την Κυριακή λοιπόν (ξανά)πάμε στο Παραλίμνι με μοναδικό στόχο την νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τοπική ομάδα είναι μια από τις δύο που «κατάφεραν» να μας σταματήσουν φέτος αλλά βέβαια όλοι θυμόμαστε το πως και το γιατί. Είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές μας με αυτό το επιπλέον κίνητρο θα παίξουν όπως μας συνήθισαν, δίνοντας τα όλα μέσα στο γήπεδο και κάνοντας μας περήφανους. Από την Πάφο, την Λεμεσό, την Λάρνακα, την Ελ.Αμμόχωστο, την Λευκωσία, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Πάτρα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και οπουδήποτε αλλού βρίσκεται το Ανορθωσιάτικο πνεύμα (από πα-ΝΤΟΥ) ταξιδεύουμε οργανωμένα και ντύνουμε το «Τάσος Μάρκου» στα ΜΠΛΕ.
Εκδηλώσεις Εβδομάδας
Αρχής Γενομένης από σήμερα στο «Θεμιστόκλειο» η ώρα 18:30 οι προσωρινοί κάτοικοι Λεμεσού καλούνται να δώσουν το παρών τους σε μια συγκέντρωση του κόσμου όπου παρών θα είναι σύσσωμο το Δ.Σ του Σωματείου αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας Ρέζεκ, Λαβόρδε, Κάλβο και ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς Μποαβεντούρα. Στην εκδήλωση θα μπορείτε να βρείτε τα καινούργια φούτερ του Παν.Συ.Φι αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα.

Πάρτυ Χριστουγέννων από το Κλ.Λάρνακας «Χριστάκης Φωτίου»
Διοργανώνεται την Παρασκευή στην ταβέρνα «ΖΗΝΩΝ» (Δροσιά) , η ώρα 20:00. Η τιμή εισόδου είναι €20 με απεριόριστο φαγητό, (κυπριακό)ποτό, ζωντανή μουσική αλλά και με την διασκέδαση που μόνο εμείς ξέρουμε να φτιάχνουμε. Όλοι εκεί να στηρίξουμε τον Παν.Συ.Φι αλλά και να γλεντήσουμε για την μεγάλη μας αρρώστια.

Πάρτυ υποδοχής του αδελφού μας
Δεν ξέρουμε τι σημαίνει για τους περισσότερους αλλά αυτά τα πάρτυ (το τρίτο στη σειρά) για μας είναι πολύ σημαντικά γιατί υποδεχόμαστε τα αδέλφια μας που βρέθηκαν τόσο άδικα στην φυλακή για χάρη του Φοίνικα. Έτσι λοιπόν μετά τα δύο πρώτα στο Σύνδεσμο της Λάρνακας για την αποφυλάκιση των τεσσάρων από τα εφτά αδέλφια μας, σειρά παίρνει ο πέμπτος. Το Σάββατο λοιπόν, παραμονή του αγώνα στο Παραλίμνι, στο οίκημα μας στα Πολεμίδια και η ώρα 19:00 υποδεχόμαστε τον αδελφό μας τον οποίο θα αντικρίσουμε μετά από 5 ολόκληρους μήνες. Με την σούβλα να γυρίζει και την μπύρα να ρέει άφθονη θα το γλεντήσουμε γιατί….ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Με  €15 το άτομο, απεριόριστο ποτό και φαγητό και μαζί ένα δώρο περιοδικό, θα βοηθήσουμε όλοι με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να είναι αποκλειστικά για τον αδελφό μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94

Υ.Γ. Καλές Γιορτές σε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ