Είμαστε ρεαλιστές, θέλουμε τα πάντα

Αδέλφια Ανορθωσιάτες, ελπίζω να περνάτε καλά την περίοδο των εορτών, παρά τες οικονομικές δυσκολίες που προκάλεσαν η απληστία τζείνων που τρων’ με χρυσά κουτάλια τζαι η ανικανότητα τζείνων που μας κυβερνούν (σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη κ.ο.κ.).

Ο Φοίνικας πάντως έκαμεν το κομμάτι του για να φύγει ευχάριστα το 2012 τζαι να μπει με τες καλλύττερες προϋποθέσεις το 2013. Οι ομάδες μας παραμένουν αήττητες σε ποδόσφαιρο τζαι πετόσφαιρα γεναικών, στην πετόσφαιρα ανδρών είμαστε πρώτοι, ενώ στο φούτσαλ η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ βρίσκεται σε τροχιάν ανόδου καθώς με 10 νίκες σε 13 ματς βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Με τη βοήθεια του Φοίνικα, ως τον Μάην να πανηγυρίσουμεν έξι τίτλους τζαι μιαν άνοδο.

Το κουτσούφλημα τζαι ο Πανάος

Να επικεντρωθούμεν όμως στα της μάππας. Στο ματς με τους κκομπλεξικούς του Παραλιμνιού εσπάσαμεν. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να καθαρίσουμε 0-4, βάσει των ευκαιριών που ήβραμεν, έστω τζ’ αν δεν επιάμε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Αντί αυτού, εκουτσούφλισεν ο Χριστάρας μέστα βορβόπηλα του γηπέδου των ανέμων τζ’ εβρέθην το Παραλίμνι να προηγείται (μεν το σκέφτεσαι Χριστάρα μου, είμαστεν σίουροι ότι θα επανορθώσεις στα επόμενα ματς). Παρά την κατραπατζιάν, η ομάδα εν επτοήθηκεν. Εσυνέχισε να πιέζει, έκαμεν ευκαιρίες, κέρδισε την αποβολή του Κωνσταντίνου και μόνο από ατυχία και αστοχία (οι οποίες μπορούν να αποδοθούν είτε σε έλλειψη συγκέντρωσης είτε σε εκνευρισμόν που τες κάρτες που εμοίραζε σαν καραμέλλες -μέχρι τζαι σε παίκτες που εκάθουνταν στον πάγκον- ο λαστιχάρης Παναγή) δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Επανεμφάνιση μαζοχισμού

Η ισοφάριση ήρτεν νωρίς στο δεύτερον ημίχρονο με μιαν που τες πολλές ατομικές ενέργειες του Λαβόρδε τζ’ έτσι άνοιξεν ο δρόμος για την ανατροπή. Μια ανατροπή που άρκησε να γίνει, λόγω τζείνης της αστοχίας για την οποίαν εγράψαμεν πιο πάνω. Οκκάς, Ρέζεκ, Ζούλα τζαι Κάλβο εμπορούσαν να μας φκάλουν που την έννοια μιαν ώραν ομπρίττερα. Αλλά όι, εθυμηθήκαμεν τες πρώτες αγωνιστικές που έπρεπε να κοντέψουν οι καθυστερήσεις για να βάλουμε το τέρμα που εκαθάριζεν το ματς.

Όπως τζαι να ‘σιει, τέλος καλόν, ούλλα καλά. Έστω τζαι με δόση τύχης, ο Σπαντάτσιο εκάρφωσεν το στο 84’ τζαι έδωκεν το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς σε ούλλο το γήπεδο των ανέμων. Το τρένο συνεχίζει απτόητο το ταξίδι του προς τον τίτλον τζ’ εν μας σταματά ΚΑΝΕΝΑΣ.

Οι πανηγυρισμοί στο τέλος του ματς, με τους παίκτες να τραγουδούν τον «ΣΗΚΩΤΟ», μιλούν που μόνοι τους. Να τα θωρούν οι αλλόθρησκοι, να μαθαίνουν ακόμα έναν λόγο που εν θα γίνουν ΠΟΤΤΕ τόσο μεγάλα σωματεία τα παραμάγαζα τους. Να τα θωρεί επίσης ο κ. Κακουρής του «Goal News» που ειρωνεύκετουν κάτι πρωτοβουλίες του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να επισκεφθεί τους παίκτες στην προπόνηση για να τους εξηγήσει το βάρος της φανέλας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

ΥΓ.1: Επειδή κοντεύκουν εκλογές τζ’ επειδή τα κόμματα -ειδικά ο ΔΗΣΥ τζαι πολλά παραπάνω τωρά που πάει καλά η ποδοσφαιρική μας ομάδα- εν να πολιορκούν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ όπως τα τσιβίτζια, εν καλόν εμείς να κρατήσουμεν μιαν αξιοπρεπή στάση. Ελπίζω το πάθημα του 2008 να μας έγινεν μάθημα τζαι να μεν ξαναδούμε φαινόμενα του τύπου «κοινή ανακοίνωση στήριξης των ‘εθνικοφρόνων’ σωματείων» υπέρ οποιουδήποτε υποψηφίου. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εν έσιει ΚΑΝΕΝΑΝ ανάγκην.

ΥΓ.2: Προς «αγανακτισμένους» αδελφούς στην κερκίδα: Κοπέλια, την κουβέντα για τες σημαίες εκάμαμεν την πολλές φορές. Εν γίνεται να ‘χουμεν κάθε φτομάν τα ίδια. Ξέρετε ότι τζαμέ που κάθεται ο πυρήνας των οργανωμένων, η ορατότητα εν περιορισμένη. Αν δεν σας αρέσκει, κάθεστε πιο ψηλά, στα πλευρά (στο Παραλίμνι εδώκαν μας τζαι κομμάτι της απέναντι κερκίδας ακόμα). Έναιν ανάγκη να καταλήξουμε ξανά στα ρεζιλλίκκια του πρώτου ημιχρόνου. Ούλλοι την ίδιαν αρρώσκειαν έχουμεν.

ΥΓ.3: Ευτυχισμένο τζαι γαλανόλευκο το 2013.

ΥΓ.4: Κανείς άλλος αδελφός στη φυλακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ