Διακοπές τέλος

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές για τα Χριστούγεννα, επιστρέφουν στις προπονήσεις. Το μεθεπόμενο Σάββατο, 5 του μήνα, είναι το πρώτο παιχνίδι του 2013 με τη Δόξα και η ομάδα μας οφείλει να είναι σοβαρή και πανέτοιμη, εάν θέλει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του νέου έτους.

Στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα κάνουν την επανεμφάνισή του και δυο γνώριμοι. Ο λόγος για τους Γάλλους Βενσάν Λαμπάν και Μάθιου Βαλβέρδ, οι οποίοι – μέσω Ισραήλ όπου έτυχαν αξιολόγησης της αποθεραπείας τους – επιστρέφουν από τη Γαλλία. Αμφότεροι οι δύο παίχτες ακολούθησαν συντηρητική αγωγή στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τώρα αναμένονται τα πορίσματα από τη γειτονική χώρα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί κατά πόσο η θεραπεία ήταν επιτυχής και σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση. Οι πρώτες ενδείξεις για το διεθνή μέσο είναι άκρως ενθαρρυντικές, ενώ για τον κέρβερο της εστίας μας οι απόψεις είναι κάπως πιο συγκρατημένες, εν αναμονή των τελικών ιατρικών γνωματεύσεων.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι παίχτες πριν φύγουν για διακοπές, είχαν λάβει ειδικό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα στη… ζυγαριά κατά την επάνοδό τους στη δράση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ