Αν βρεθεί η επιθετική τετράδα στη μέρα της…

Ακόμα ένα από τα στοιχήματα για την παρουσία της ομάδας μας το Σάββατο, είναι σε ποια κατάσταση θα βρεθεί η επιθετική τετράδα. Σπαντάτσιο, Ρέζεκ, Λαβόρδε θεωρούνται οι τρεις σίγουροι, με την θέση του δεξιού εξτρέμ να είναι αυτή που παίζεται αυτή την στιγμή. Κάλβο, Ιτζάγκι και Οκκάς ερίζουν για μία θέση στην βασική εντεκάδα, με τους τρεις τους να έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Όσον αφορά τους τρεις σίγουρους, πολλά για την έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθούν από την δική τους απόδοση. Έχουμε και λέμε:

Σπαντάτσιο: Ο παίκτης που θα συνδέσει την μεσαία με την επιθετική μας γραμμή. Στα παιγνίδια με ΑΕΚ και ΑΕΛ δεν ήταν ο καλός Σπαντάτσιο που ξέρουμε, κάτι που αποτυπώθηκε στα διαστήματα που μας πίεσαν οι αντίπαλοι, όταν δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Ο Βραζιλιάνος στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, να κρατήσει μπάλα και να ηρεμήσει το παιγνίδι της ομάδας μας, καθώς και να φέρει σε θέση βολής τους γρήγορους επιθετικούς μας με τις κάθετες πάσες του. Αν ο Βραζιλιάνος είναι και πάλι εκτός κλίματος, τότε λιγοστεύουν οι πιθανότητες για να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου.

Ρέζεκ: Ο Τσέχος βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα από την αρχή της χρονιάς, έχοντας πετύχει εννέα τέρματα σε εννέα από τους δώδεκα αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε. Πρόκειται για μία εξαιρετική επίδοση, και ελπίζουμε πως θα έχει συνέχεια και αύριο. Ο Ρέζεκ τρέχει ακατάπαυστα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, βάζει πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ με την ταχύτητα και την εξυπνάδα του, βρίσκεται στον σωστό τόπο την κατάλληλη στιγμή. Αν τροφοδοτηθεί σωστά στις κάθετες κούρσες του στην αντίπαλη περιοχή, τότε με τα τελειώματα που έχει θα αποτελέσει τεράστια πηγή κινδύνου για το τέρμα του ΑΠΟΕΛ.

Λαβόρδε: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ο οποίος όμως στα δύο τελευταία παιγνίδια αγωνίστηκε συγκρατημένα λόγω του κινδύνου να δεχθεί κίτρινη κάρτα και να απέχει από το επόμενο παιγνίδι. «Φεύγει» αυτή η σκοτούρα αύριο, και αναμένουμε να δούμε τον γνωστό παθιασμένο Λαβόρδε που ξέρουμε. Οι κούρσες του αποτελούν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ φέτος αν και έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα, έχει δώσει έξι ασσίστ, συμβάλλοντας αρκετά και στον οργανωτικό τομέα.

Αν λοιπόν οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μας, βρεθούν στην μέρα τους, τότε οι πιθανότητες για να φύγουμε με την νίκη από το ΓΣΠ αυξάνονται κατακόρυφα. Πρόκειται για την ποιοτικότερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα, και στα πόδια τους είναι να το αποδείξουν και το Σάββατο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ