Αναστασίου τελικά ο ρεφ στο ΓΣΠ

Στην αλλαγή του Μάριου Παναγή από τον Γιάννη Αναστασίου, προχώρησε ο Χανς Ρέικβαρτ, καθώς ο Παναγή βρίσκεται στην Γερμανία αποκλεισμένος στα χιόνια, μετά την χθεσινή αποστολή των Κύπριων διαιτητών στο Λεβερκούζεν – Ρόζενμποργκ. Αλλαγή έγινε επίσης και στον πρώτο βοηθό, καθώς ο Αριστείδης Χρίστου βρίσκεται επίσης στην Γερμανία, με την θέση του να παίρνει ο Δώρος Τούρος.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αλλαγή του διαιτητή:

«Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Γερμανία, ακυρώθηκε η σημερινή πτήση της επιστροφής των διεθνών μας διαιτητών που είχαν διευθύνει το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Μπάγερν Λεβερκούζεν με την Ρόζενμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League και η επιστροφή τους διευθετήθηκε για το Σάββατο. Το παιχνίδι που έληξε με νίκη (1-0) των γηπεδούχων διαιτήτευσε ο Λεόντιος Τράττου με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους και πρόσθετους διαιτητές τους Μάριο Παναγή, Μάριο Τσαγγάρη με τέταρτο διαιτητή τον Αριστείδη Χρίστου.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη με την ακύρωση της σημερινής πτήσης και τον προγραμματισμό της επιστροφής τους στην Κύπρο για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε σε αντικατάσταση του διαιτητή και του πρώτου βοηθού διαιτητή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γιάννης Αναστασίου αντί του Μάριου Παναγή. Επίσης στη θέση του πρώτου βοηθού διαιτητή Αριστείδη Χρίστου ορίστηκε ο Δώρος Τούρος. Ο Γιάννης Αναστασίου που είχε οριστεί τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Αγία Νάπα – Απόλλωνας, αντικαταστάθηκε από το Θωμά Μούσκο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ