Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ: «ΗΡΘΑΜΕ – ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ»

Ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ, σχετικά με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αλλά και τη συνέχεια σε ποδόσφαιρο και πετόσφαιρα:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει την ομάδα για την πανάξια νίκη της, η οποία θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη και να τους ξευτιλίσει πιο πολύ. Μιλάμε πλέον για ένα πραγματικό εξοχικό όπου στα τελευταία επτά παιχνίδια, με ομάδες της λευκωσίας στο συγκεκριμένο γήπεδο , μετράμε 6 νίκες  και μια ισοπαλία. Τι πιο ωραίο να ακούς του κόσμου τις απειλές για ένα ολόκληρο μήνα από μέλη του συμβουλίου τους, εκπροσώπους τύπου τους , «οπαδούς» τους, μαριονέτες τους και να πας εκεί να τους δείχνεις τι σημαίνει ομάδα και κόσμος και να φεύγεις. ΗΡΘΑΜΕ-ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.

Ένα τεράστιο μπράβο σε αυτό το μεγάλο κόσμο που ποτέ του δεν έκανε πίσω όσα και αν πέρασε η ομάδα και προς το παρών δικαιώνεται. Χίλιοι κάτι οπαδοί με απέναντι τους κάτι περισσότερο από τους δεκαπλάσιους και να τους κάνεις ότι θέλεις, δεν νομίζω να εμφανίζεται πολύ συχνά σε γήπεδα. Τους τα λέγαμε πριν τον αγώνα και δεν το πιστεύαν. Μας είχαν πωρώσει σε βαθμό που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Ποτέ μας δεν χρειάστηκε να νιώσουμε έτσι μαζί τους γιατί λίγο πολύ ξέραμε τα αποτελέσματα από πριν. Όταν ένας πελάτης είναι συχνός θαμώνας δύσκολα κόβει. Αλλά αυτή την φορά μας αγρίεψαν  τα παιχνίδια που προσπαθούσαν να παίξουν με διάφορους δόλιους τρόπους. Έντεκα λεωφορεία με άρρωστους και παρανοϊκούς, πιστούς στην Ιδέα του Φοίνικα κάναμε την εκδρομή μας και τους αναγκάσαμε να μας βλέπουν και να απορούν. Αυτά τα είπαμε από πριν. «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ».

Μπορεί ακόμα να είμαστε μεθυσμένοι από τη νίκη του Σαββάτου αλλά σιγά σιγά ξανα-προσγειωνόμαστε για να επανέλθουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει από την αρχή της σεζόν και ειδικότερα μετά την αναπάντεχη τραγωδία της ευρώπης. Αυτή η πορεία για μας θα τελειώσει τον Μάη μόνο με την κατάκτηση του τίτλου. Μέχρι τότε όμως έχουμε πολλά να δούμε ακόμα αλλά προ πάντως πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε για την μεγάλη μας ασθένεια. Αρχής γενομένης λοιπόν από το Σαββάτο όπου εκστρατεύουμε στην μακρινή Πάφο για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Οι ΜΑΧΗΤΕC θα είναι εκεί όπως σε κάθε αγώνα για να κάνουμε ακόμα ένα γήπεδο έδρα μας και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών μας. Από νωρίς θα ξεκινήσουμε με προορισμό το οίκημα μας στην Πάφο και από εκεί οργανωμένα μέχρι το στάδιο. Περισσότερες πληροφορίες για ώρες αναχώρησης μπορείτε να βρείτε από τα τοπικά σας κλιμάκια. Εισιτήρια για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε και στα οικήματα του Παν.Συ.Φι.

Επίσης ενημερώνουμε τον κόσμο ,ο οποίος μας το ζητούσε επίμονα τον τελευταίο καιρό, πως τα καινούργια φούτερ του Παν.Συ.Φι θα είναι στην διάθεση σας την Πέμπτη σε όλα τα κλιμάκια. Εκεί θα μπορείτε να βρείτε επίσης και τα καινούργια αυτοκόλλητα του Συνδέσμου τα οποία κυκλοφόρησαν εδώ και δέκα μέρες.

 Υ.Γ.1 Με τον πιο επίσημο τρόπο δεν αποδεχόμαστε την πρόσκληση του προέδρου της κοπ ο οποίος ζήτησε συνάντηση με τα οργανωμένα σύνολα.

 Υ.Γ.2 Την Παρασκευή η αντρική ομάδα Πετόσφαιρας δίνει αγώνα με την ομόνοια στο «Θεμιστόκλειο» και καλούμαστε να δώσουμε το παρών μας για να στηρίξουμε την ομάδα για ακόμα μια νίκη.

 Υ.Γ.3 Ευχαριστίες και στην εταιρεία «Ξυδιάς» για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της απόβασης.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ