Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ για το αυριανό παιχνίδι

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Αδέλφια αύριο είναι η μέρα που η όλη Προσφυγιά κατεβαίνει στη λευκωσία με ένα και μοναδικό σκοπό. Τη νίκη που θα κλείσει πολλά στόματα αλλά θα μας κρατήσει για ακόμα μια εβδομάδα στην κορυφή με μεγαλύτερη διαφορά. Τα παιχνίδια που προσπάθησαν να παίξουν κάποιοι τον τελευταίο καιρό τους έχουν γυρίσει μπούμερανγκ γιατί μας πείσμωσαν ακόμα περισσότερο, μας έχουν πωρώσει αφάνταστα και δηλώνουμε πανέτοιμοι για τη μεγάλη απόβαση.
Μετά από συνεργασία με το Δ.Σ της ομάδας, έχουμε αποφασίσει από κοινού πως όλος ο κόσμος πρέπει να μεταβεί την ίδια ώρα και οργανωμένα με τα λεωφορεία. Οι 1150 τυχεροί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους, ήδη έχουν προπληρώσει και την είσοδο τους για την μεταφορά τους με το λεωφορείο. Αφού αυτοί επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας και μας δόθηκε αυτός ο μικρός αριθμός εισιτηρίων για το μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης τότε και μεις πρέπει να τους αποδείξουμε πως δεν μασάμε και θα τους αντιμετωπίσουμε όπως αυτοί επέλεξαν. Κανείς δεν πρέπει να ταξιδέψει μόνος του στο γ.σ.π. αλλά να ακολουθήσει εμάς για ασφαλέστερη μετακίνηση. Οι ώρες και χώροι αναχώρησης είναι οι παρακάτω:

Λάρνακα, Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ώρα 12:15
Λεμεσό, Αθλητικό Κέντρο «Θεμιστόκλειο» η ώρα 12:00
Σημείωση: Προτρέπονται οι οπαδοί μας που θα ταξιδέψουν με τα λεωφορεία να βρίσκονται στους πιο πάνω χώρους τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση. Επίσης οπαδοί από άλλες επαρχίες ή και περίχωρα μπορούν να μεταβούν στον πιο κοντινό γι’ αυτούς χώρο αναχώρησης.

ΠΑΡΤΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Απόψε στον κεντρικό Σύνδεσμο στην Λάρνακα θα υπάρχει πάρτι υποδοχής για άλλα 3 αδέλφια μας τα οποία αποφυλακίστηκαν εντός της εβδομάδας. Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς και θα είναι €10 με απεριόριστο ποτό. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα δοθούν στα αδέλφια τα οποία τόσο άδικα βρέθηκαν στην φυλακή για 4 μήνες.

Υ.Γ.1 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Υ.Γ.2 Στο γ.σ.π όπου και να κάτσουμε σας έχουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ