Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ για εισιτήρια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και και τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας για κάποιες σημαντικές πληροφορίες οι οποίες αφορούν τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας στη Λευκωσία το ερχόμενο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η ώρα 14:30.

Πριν αυτού είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε στο τρόπο που κάποιοι λειτουργούν και νομίζουν πως όλη η υφήλιος κινείται γύρω τους. Το λυπηρό της όλης υπόθεσης είναι πως στερούν από χιλιάδες κόσμο να δουν την μαγεία του Φοίνικα από κοντά αλλά βάζουν ταφόπλακα σε όσα προσπαθεί να κτίσει το οπαδικό κίνημα στην Κύπρο. Τουλάχιστον κάποιοι ας μην μας το παίζουν «οπαδοί» όταν οι ίδιοι κάνουν την αρχή για να μειωθούν οι μετακινήσεις οπαδών.
Απ’ όλη την υπόθεση όμως υπάρχουν και τα θετικά. Ένα απ’ αυτά είναι η συσπείρωση που προκάλεσε η κίνηση αυτή στις τάξεις του κόσμου μας. Όλοι μαζί παρέα με τον Φοίνικα θα ενώσουμε την δύναμη της προσφυγιάς και θα μεταβούμε με τα λεωφορεία για ακόμα μια νίκη. Μας απέδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο τρέμουν μόνο στο άκουσμα της λέξης Ανόρθωσις. Δεν τους αδικούμε βέβαια γιατί κακά τα ψέματα πέρασαν πάρα πολλά από μας μέχρι που αποφάσισαν πως πρέπει να κερδίζουν τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου. Να ξέρετε πως μας πωρώσατε αφάνταστα και θα έρθουμε χίλιοι εκατό αλλά θα είμαστε χιλιάδες. Όλοι έτοιμοι και όλοι ΜΑΧΗΤΕC.
Όσον αφορά το θέμα με τα εισιτήρια ενημερώνουμε τον κόσμο πως από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει η προπώληση στα οικήματα του Παν.Συ.Φι για τα εισιτήρια που αφορούν στα μέλη του. Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα και τον μικρό αριθμό εισιτηρίων θα πρέπει να σεβαστούμε όλοι τις παρακάτω αποφάσεις του Συνδέσμου:
1.Για την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να επιδεικνύεται η κάρτα μέλους του Παν.Συ.Φι. Χωρίς αυτή δεν θα δίνεται σε ΚΑΝΕΝΑ εισιτήριο.
2. Το κάθε μέλος δικαιούται ένα εισιτήριο, εκτός και αν επιδείξει και δεύτερη κάρτα με την οποία δεν προαγοράστηκε άλλο εισιτήριο.
3. Με την αγορά εισιτηρίου θα υπάρχει λαχνός €5 για την πληρωμή της μετάβασης με τα λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Για να μπει κάποιος στο λεωφορείο θα πρέπει να επιδεικνύει τον συγκεκριμένο λαχνό.
4. Μετά και την ανακοίνωση του Σωματείου η οποία προτρέπει όλο τον κόσμο να πορευθεί με τα λεωφορεία, εμείς τονίζουμε χωρίς καμία παρεξήγηση πως δεν θα δοθεί εισιτήριο σε κανένα ο οποίος δεν θα μεταβεί με τα λεωφορεία. Θα υπάρχει συγκεκριμένος έλεγχος επί του θέματος.
5. Τα λεωφορεία θα έχουν αφετηρία την Λάρνακα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ώρα 12:15 και την Λεμεσό στο «Θεμιστόκλειο» η ώρα 12:00. Για καλύτερη οργάνωση προτρέπουμε τον κόσμο να βρεθεί στους χώρους αναχώρησης τουλάχιστον 30 λεπτά πριν. Οπαδοί από άλλες επαρχίες θα πρέπει να μεταβούν στον πιο κοντινό τόπο αναχώρησης για αυτούς.
6.Για όσους δεν θα εξασφαλίσουν εισιτήριο από τον Παν.Συ.Φι καλό θα ήταν να μην πάει ούτε ένας με δικό του αυτοκίνητο. Αυτή είναι η προτροπή του Σωματείου αλλά και δική μας για δική σας ασφάλεια.
7. Εισιτήρια σε γυναίκες και παιδιά ΔΕΝ θα δοθούν.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ‘94

Υ.Γ.1 Προς τον διευθυντή του γ.σ.π ένα έχουμε να πούμε. Όταν παίζει η Ανόρθωση στο συγκεκριμένο στάδιο ο συγκεκριμένος κύριος πρέπει να βρίσκεται αλλού ή να έχει κάποιο πρόβλημα με την όραση του. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι χθεσινές του δηλώσεις.
Υ.Γ.2 Προς τον πιο καλό πελάτη εκπρόσωπο τύπου ομάδας δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο εκτός από το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩΩΩΩ……….!
Υ.Γ.3 Ακόμα δύο αδέλφια από χθες βρίσκονται πίσω στην οικογένεια μας από τα κελιά της φυλακής ενώ ακόμα ένας αδελφός θα ακολουθήσει την Πέμπτη. Μένουν άλλοι τρεις.
Υ.Γ.4 Την Παρασκευή θα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν μας στον Κεντρικό Σύνδεσμο στη Λάρνακα για ακόμα μια υποδοχή των αδελφών μας αλλά και για το pre-gameπάρτι. Θα έχει είσοδο €10 open bar και μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στους αποφυλακισθέντες αδελφούς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ- ΜΑΧΗΤΕC ΄94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ